Το τούνελ των ευχών!

Περπατώντας οι ποδοσφαιριστές του Αρη στο τούνελ που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης» θα αντικρύσουν για πρώτη φορά, το Σάββατο το βράδυ, τις ευχές των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίες ήδη έχουν αποτυπωθεί στους τοίχους.

Περπατώντας οι ποδοσφαιριστές του Αρη στο τούνελ που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης» θα αντικρύσουν για πρώτη φορά, το Σάββατο το βράδυ, τις ευχές των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίες ήδη έχουν αποτυπωθεί στους τοίχους. Πρόκειται για το γνωστό πρότζεκτ των 1914 ευχών το οποίο βαδίζει προς την ολοκλήρωσή του. Ουσιαστικά οι φίλοι του Αρη, με γραπτό τρόπο, θα προσπαθούν να ανεβάζουν ψυχολογικά τους παίκτες τους, λίγο πριν αυτοί εισέλθουν στο γήπεδο. Η πρώτη ανάγνωση, λοιπόν, θα γίνει πριν το ματς με την ΑΕΚ και έπεται συνέχεια, καθώς δεν έχει ακόμη συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ευχές θα ανανεώνονται κάθε χρόνο, στα πρότυπα μεγάλων συλλόγων του εξωτερικού, οι οποίοι επίσης «στολίζουν» με συνθήματα τους διαδρόμους που οδηγούν στα γήπεδά τους.

Γιορτάζει ο Αρης και η Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια ελεύθερη και ο Αρης 98 χρόνια από την ίδρυσή του. Οι κίτρινοι θέλοντας να τιμήσουν τις δύο σημαντικές επετείους, ξεκινούν μια σειρά εκδηλώσεων οι οποίες θα κορυφωθούν στις 25 τρέχοντος. Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ: 

«Ο ΑΡΗΣ θα γιορτάσει τα 98 χρόνια ζωής του στις 25 Μαρτίου. Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια από την απελευθέρωσή της και φυσικά στην Πόλη του Θεού ο ΑΡΗΣ δεν θα μπορούσε παρά να τιμήσει την επέτειο αυτή, με εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν στις 25 Μαρτίου, στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.  Καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις και events, ενώ  θα κυκλοφορήσουν και νέα συλλεκτικά, επετειακά προϊόντα. Από αύριο στο ARIS MEGASTORE θα υπάρχουν τα πρώτα συλλεκτικά T-SHIRT (ΦΩΤΟ) που θα μπορούν να προμηθεύονται οι φίλοι της ομάδας σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.