Συγκλονιστικός Τσιτσιπάς!

Απίστευτος ο μικρός! Παίζοντας σαν... βετεράνος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 2-0 (7-5, 6-3) και τον Καρένιο Μπούστα (νο 11 στην παγκόσμια κατάταξη) και προκρίθηκε στον τελικό του όπεν της Βαρκελώνης, όπου θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα τον τεράστιο Ναδάλ ή τον εξαιρετικό Γκοφέν.

Απίστευτος ο μικρός! Παίζοντας σαν… βετεράνος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 2-0 (7-5, 6-3) και τον Καρένιο Μπούστα (νο 11 στην παγκόσμια κατάταξη) και προκρίθηκε στον τελικό του όπεν της Βαρκελώνης (χώμα), όπου θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα τον τεράστι Ναδάλ.

Ο 20χρονος Ελληνας τενίστας ξεκίνησε εντυπωσικά το πρώτο σετ, προηγήθηκε με 5-2, με τον Ισπανό αντίπαλό του να ανεβάζει ρυθμό και να ισοφαρίζει 5-5. Ο Στέφανος πήρε το σερβίς του, έκανε το 6-5 και με ένα μπρέικ στο επόμενο πήρε το πρώτο σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ παίχθηκε τένις υψηλού επιπέδου με τον Ελληνα άσο να δείχνει πλούσιο ρεπερτόριο στα χτυπήματά του, να μένει κατά κύριο λόγο στη βασική γραμμή προσέχοντας τα χτυπήματα εδάφους και να κάνει λίγα λάθη στα απαιτητικά ράλι. Το 6-3 και κατ΄επέκταση το τελικό 2-0 ήρθε ως φυσικό επακόλουθο για το σπουδαίο αυτό ταλέντο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα μάθει τον αντίπαλό του εντός λίγων ωρών, με υποψήφιους να είναι οι Ναδάλ – Γκοφέν που τίθενται αντιμέτωποι στο δεύτερο ημιτελικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.