Καλάθης: Μια μεγάλη νίκη

Πανηγύρισαν την επιτυχία τους και αμέσως μετά οι παίκτες του Παναθηναϊκού ετοιμάστηκαν για αναχώρηση. Παρόλα αυτά ο Νικ Καλάθης πρόλαβε να γράψει πως η ομάδα του πέτυχε μια «μεγάλη νίκη» στο Καζάν απέναντι στην Ούνιξ. Καϊμακόγλου: Μάγκες συγχαρητήρια.

Πανηγύρισαν την επιτυχία τους και αμέσως μετά οι παίκτες του Παναθηναϊκού ετοιμάστηκαν για αναχώρηση. Παρόλα αυτά ο Νικ Καλάθης πρόλαβε να γράψει πως η ομάδα του πέτυχε μια «μεγάλη νίκη» στο Καζάν απέναντι στην Ούνιξ.

Οι «πράσινοι» βιάζονταν, καθότι είχαν να αναχωρήσουν με πτήση τσάρτσερ για την Αθήνα. Ο ομογενής γκαρντ πάντως, μπήκε στο Twitter του και με την ομάδα του να έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον 7ο όμιλο της Ευρωλίγκα που την οδηγεί απέναντι στη Μακάμπι με πλεονέκτημα έδρας, έγραψε: «Μεγάλη νίκη. Πολύ σημαντική η εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας. Τώρα επιστρέφουμε στην Ελλάδα». 


Καϊμακόγλου: Μάγκες συγχαρητήρια
Με τον δικό του τρόπο εξέφρασε τη χαρά του ο Κώστας Καϊμακόγλου. Γράφοντας και εκείνος με τη σειρά του στο Twitter, χαρακτήρισε τους «πράσινους»… μάγκες. «Μεγάλη νίκη απόψε!!! Συγχαρητήρια σε όλους τους μάγκες!!!», δημοσίευσε.

Στη συνέχεια πάντως, μίλησε κιόλας και όταν ρωτήθηκε για το εύστοχο και κρίσιμο τρίποντο που πέτυχε 1΄:13΄΄ πριν τη λήξη της αναμέτρησης με την Ούνιξ, το οποίο «έκοψε τα πόδια των Ρώσων, τόνισε ότι «έτυχε να είμαι εγώ που έκανα την προσπάθεια για τρεις πόντους. Βοήθησε όλη η ομάδα για να βγει αυτό το σουτ».

Η επιτυχία ήταν μεγάλη, με τον Καϊμακόγλου να υπογραμμίζει πως «αξιοκρατικά καθαρά, πιστεύω ότι δίκαια πήραμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Μπορούσαμε να είχαμε κάνει ακόμη και το 6-0, αλλά από δικά μας λάθη κάναμε δύο ήττες. Έπρεπε να φτάσουμε ως το τέλος, να παίξουμε με την πλάτη στον τοίχο για να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Η Ούνιξ Καζάν είχε μεγαλύτερη διάρκεια σε σχέση με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο Top 16 και πιστεύω ότι πήρε άξια την πρόκριση για τα προημιτελικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.