Παπουτσάκης: «Μόνο οι υγιείς φίλαθλοι»

Μόνο τους υγιείς φιλάθλους θέλει στις εξέδρες του Παγκρήτιου Σταδίου στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Απόστολος Παπουτσάκης.

Μόνο τους υγιείς φιλάθλους θέλει στις εξέδρες του Παγκρήτιου Σταδίου στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Απόστολος Παπουτσάκης. Ο πρόεδρος του Εργοτέλη και της Super League τόνισε πως οι Κρητικοί φίλαθλοι παρέδωσαν μαθήματα πολιτισμού στο τοπικό ντέρμπι μεταξύ της ομάδας του και του ΟΦΗ και υπογράμμισε πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν επιθυμούν καμία παραβατική συμπεριφορά.

Χαρακτηριστικά, ο Απόστολος Παπουτσάκης τόνισε: «Πριν από δύο εβδομάδες, η Κρήτη παρέδωσε μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού. Το ντέρμπι του Ηρακλείου απέδειξε ότι η αντιπαλότητα περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα συμβεί και το προσεχές Σάββατο. Άλλωστε, ο Εργοτέλης πρωτοστατεί στις προσπάθειες για την αναβάθμιση του αθλήματος και την πάταξη κάθε παραβατικής συμπεριφοράς που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο».

Και συμπλήρωσε: «Κάθε υγιής φίλαθλος και όποιος αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο ως θέαμα, είναι ευπρόσδεκτος στο Παγκρήτιο Στάδιο. Για να απολαύσουμε όλοι μαζί ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι και να στείλουμε και πάλι ένα ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα: Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, είναι λαϊκή διασκέδαση που απευθύνεται σε όλους τους συνανθρώπους μας και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να τη χαλάσει».

Top Video


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.