Η Λίβερπουλ διέλυσε τη Βίλα!

Κάποια στιγμή θα ξεσπάθωνε και η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με τον Ντάνιελ Στάριτζ στη σύνθεσή της ήταν πιο επιθετική, πιο ουσιαστική και πιο ορθολογική, στοιχεία που της επέτρεψαν να συντρίψει με το εμφατικό 6-0 την Αστον Βίλα στο πάντα φιλόξενο γι αυτήν "Βίλα Παρκ" έχοντας έξι διαφορετικούς σκόρερ.

Κάποια στιγμή θα ξεσπάθωνε και η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με τον Ντάνιελ Στάριτζ στη σύνθεσή της ήταν πιο επιθετική, πιο ουσιαστική και πιο ορθολογική, στοιχεία που της επέτρεψαν να συντρίψει με το εμφατικό 6-0 την Αστον Βίλα στο πάντα φιλόξενο γι αυτήν “Βίλα Παρκ” έχοντας έξι διαφορετικούς σκόρερ (Στάριτζ 16′, Μίλνερ 25′, Τσαν 58′, Οριγκί 53′, Κλάιν 65′ και Κόλο Τουρέ 71′)!

Ο προαναφερόμενος διεθνής και υποψήφιος για το ισόβιο όσκαρ ατυχίας επιθετικός ήταν αυτός που άνοιξε το χορό των γκολ και στη συνέχεια έγιναν όλα εύκολα. Οι γηπεδούχοι που θα πρέπει να διορθώσουν τα πάντα αν θέλουν να διατηρήσουν τις ελπίδες παραμονής ζωντανές ήταν και πάλι ασύνδετοι και χωρίς πάθος. Σαν να έχουν αποδεχθεί τον υποβιβασμό τους.

Αυτό ισχύει και για τους οπαδούς της, οι οποίοι -σε ένα σπάνιο για την Αγγλία… θέαμα- άρχισαν να αποχωρούν από το γήπεδο στο ημίχρονο, ενώ η μαζική έξοδος έγινε στο 65′ όταν το σκορ είχε φθάσει ήδη στο 4-0. Η Λίβερπουλ που κατάφερε με την εξάρα να σβήσει τον αρνητικό συντελεστή τερμάτων για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ είχε έξι διαφορετικούς σκόρερ σε ένα ματς. 

Εκπληκτικό είναι και το ρεκόρ που διατηρεί ο Τζέιμς Μίλνερ, ο οποίος έχει σημειώσει γκολ σε 40 διαφορετικά ματς στην Πρέμιερ Λιγκ και η ομάδα του δεν έχει ηττηθεί ποτέ. Αυτό το 0-6 (νίκη εκτός έδρας δηλαδή) ήταν το 8ο στην ιστορία της κατηγορίας και τα μισά εξ αυτών ανήκουν στην ομάδα του Μέρσεσαϊντ. 

Το αποτέλεσμα
Αστον Βίλα – Λίβερπουλ 0-6
0-1 Στάριτζ (16)
0-2 Μίλνερ (25)
0-3 Τσαν (58)
0-4 Οριγκί (63)
0-5 Κλάιν (65)
0-6 Τουρέ (71)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.