«Ο Ολυμπιακός με πίστεψε, η Άντερλεχτ όχι»

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς τόνισε στον βελγικό Τύπο ότι η Άντερλεχτ δεν πίστεψε στις ικανότητές του, ενώ ο Ολυμπιακός του έδωσε την ευκαιρία να διακριθεί.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς τόνισε στον βελγικό Τύπο ότι η Άντερλεχτ δεν πίστεψε στις ικανότητές του, ενώ ο Ολυμπιακός του έδωσε την ευκαιρία να διακριθεί.

Ο Σέρβος μέσος επιστρέφει ως αντίπαλος στην ομάδα των Βρυξελλών, στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2013-14, πριν μετακομίσει στο λιμάνι.

Μιλώντας στη βελγική εφημερίδα «Het Nieuwsblad», ο Μιλιβόγεβιτς εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στην επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ μίλησε και για τις προσεχείς αναμετρήσεις.

«Για μένα είναι 50-50. Είναι ένα ματς επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι πολύ περίεργος να δω πώς θα παίξουμε απέναντι στην παλιά μου ομάδα. Για μένα είναι κάτι νορμάλ, είναι μια ομάδα που πάντα σέβομαι. Δεν είχα καλό ρόλο στην ομάδα, αλλά αυτά συμβαίνουν σε μία ποδοσφαιρική καριέρα. 
Δεν μπόρεσα ποτέ να παίξω 6-7 ολοκληρωμένα ματς σερί, οπότε δεν μπόρεσα να εξελιχθώ. Η Άντερλεχτ προφανώς δεν πίστεψε σε μένα, χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να βελτιωθώ. Όμως ό, τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό και γι’ αυτό δεν είμαι θυμωμένος με την Άντερλεχτ», είπε ο Μιλιβόγεβιτς και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να αποδείξω ότι η Άντερλεχτ έκανε λάθος με μένα, δεν κρατάω κακία στον Χάσι και τον Φαν Χόλσμπεϊκ. Οι οπαδοί της πάντα με υποστήριξαν και είμαι ακόμα υποστηρικτής της, όταν δεν παίζει με τον Ολυμπιακό. Η διαφορά είναι ότι στον Ολυμπιακό με πιστεύουν, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές προστατεύουν τους παίκτες. Γι’ αυτό ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος».

Όσο για τον δικό του ρόλο στον Ολυμπιακό τόνισε:

«Δεν είμαι σταρ, παίζω για την ομάδα. Δεν σκέφτομαι πώς να σκοράρω, αλλά πώς να νικώ. Είμαι αμυντικός μέσος, έχω άλλες δουλειές από το να προσπαθώ να νικήσω τον Σίλβιο Προτό».

«Έχω δει ότι παίζει πολύ καλά ο Τζούριζιτς και αυτό με ικανοποιεί. Είναι καλός φίλος όπως και ο Ομπράντοβιτς, που τον ξέρω από την Εθνική ομάδα. Αν τον δω θα του ευχηθώ καλή επιστροφή. Δεν έχω δει τα ματς της Άντερλεχτ στο Γιουρόπα λιγκ, αλλά ο κόουτς θα μας δείξει στιγμιότυπα. Πολλοί παίκτες της είναι επικίνδυνοι, αλλά για μένα ο Μάτι Σουάρες είναι ο καλύτερος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.