Ταμπάκης: «Περιμένω την ευκαιρία μου» (vid)

Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης μίλησε στην κάμερα του Novasports και στον Νίκο Τζουάννη για την ευκαιρία που περιμένει στον Παναθηναϊκό.

Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης μίλησε στην κάμερα του Novasports και στον Νίκο Τζουάννη για την ευκαιρία που περιμένει στον Παναθηναϊκό. Δείτε αναλυτικά τα όσα τόνισε ο νεαρός τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» για την έως τώρα παρουσία του στους «πράσινους» και για τους στόχους του για το μέλλον.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για ματς με Ατρόμητο: “Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά παίζουμε στην έδρα μας και για να βρεθούμε πιο κοντά στο πρωτάθλημα θα πρέπει να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι”.

Τι γνώμη έχεις για την ομάδα του Ατρόμητου; “Παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχουν καλούς παίκτες καλή ομάδα και πάνε και καλά στο πρωτάθλημα”.

Θεωρείς ότι η ομάδα πρέπει να δείξει μεγαλύτερη προσοχή στο αμυντικό ή στο επιθετικό κομμάτι, στο εύκολο γκολ; “Σίγουρα πρέπει να τελειώνουμε πιο γρήγορα τις φάσεις. Όπως και με την Δράμα αργήσαμε να βάλουμε γκολ. Ας ελπίσουμε τώρα να βάλουμε πιο εύκολα ένα τέρμα”.

Γνωρίζεις τα δυνατά και αδύνατα σημεία του Ατρόμητου, τον έχετε παρακολουθήσει; “Ακόμα δεν τα έχουμε δει, ξέρουμε ότι έχουν καλούς παίκτες από την μέση και μπροστά και θα είναι δυνατοί”.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρών, τους θέλετε δίπλα σας; “Ναι νομίζω ότι είναι σημαντική η βοήθεια τους και τους θέλουμε να είναι στο πλευρό μας”.

Είδαμε φέτος την ομάδα από εκεί που αντιμετώπιζε πρόβλημα στη θέση του γκολκίπερ να ξεπετιέται ο Στέφανος Καπίνο ενώ και ο Ορέστης έχει αρπάξει την ευκαιρία. Εσύ περιμένεις με τη σειρά σου την ευκαιρία; “Έτσι όπως όλοι και εγώ περιμένω μια ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω. Όπως και στις προπονήσεις πάω πολύ καλά έτσι περιμένω μια ευκαιρία”.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δείχνει ότι δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, περιμένεις και εσύ μια ευκαιρία είσαι έτοιμος;  “Ναι και εγώ είμαι έτοιμος. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ μεγάλο πράγμα για μένα αν γίνει κάτι τέτοιο αλλά είμαι έτοιμος”.

Φέτος και η ομάδα Νέων τα πάει πολύ καλά, παίζει καλό ποδόσφαιρο, ποιο είναι το μυστικό; “Εντάξει είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Είναι δεμένοι και κάτω. Με τον κ. Σαμαρά δουλεύουν πολύ καλά και παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο και υπάρχουν αρκετά παιδιά κάτω τα οποία μπορούν να μπουν στη πρώτη ομάδα”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.