Τζόρτζεβιτς: «Θέλουμε ανάλογη συνέχεια»

Στο παιχνίδι με τον Άρη στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς.

Στο παιχνίδι με τον Άρη στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός κρατάει από τη νίκη επί της Καβάλας την ενέργεια που έβγαλε η ομάδα του.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Κάθε ομάδα την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό. Κάποιοι παίκτες είχαν αυτή τη σοβαρή αντιμετώπιση. Το πρωί μάθαμε πως η Καβάλα είχε απουσίες. Η δουλειά μου είναι να προωθώ το σοβαρό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό που ακολουθεί κόντρα στον Άρη. Αντλήσαμε πολύ ενέργεια από το παιχνίδι με την Καβάλα και θέλουμε ανάλογη συνέχεια. Εύχομαι να μεταμορφώσει τους παίκτες του ο Γιατζόγλου, να τους περάσει τον ανταγωνισμό που τον διακατέχει. Όταν έπαιζα 16-17 χρονών στην ομάδα του πάντα τον θαύμαζα». 

Για το παιχνίδι με τον Άρη και τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει: «Ο Άρης είναι πολύ αθλητική ομάδα. Έχουν βελτιώσει πολλά πράγματα και κυρίως μικρές λεπτομέρειες. Πρέπει να βελτιωθούμε. Το δεύτερο παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό. Είχαμε μια νέα ομάδα και οι πολλές υποχρεώσεις μας βοήθησαν ώστε να πάμε το παιχνίδι μας σε μια ένταση αλλά και στο δέσιμο ανάμεσά μας. Μέχρι τώρα δεν σκεφτόμασταν τον Άρη, αλλά κάθε άλλο αντίπαλο, καθώς σεβόμαστε τον αντίπαλο που έχουμε. Θα σκεφτούμε τώρα το παιχνίδι με τον Άρη».

Οι δηλώσεις του Στιβ Γιατζόγλου:

«Όταν μια μικρή ομάδα σαν την Καβάλα, έρχεται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό δίχως το 40% της επίθεσης (Ταπούτος, Κβοστόφ), χάνουμε αυτόματα 35 πόντους. Όταν εγώ, λοιπόν, βάζω 51 πόντους κόντρα στον Παναθηναϊκό έτσι, πρέπει να είμαι τρισευτυχισμένος. Η διαφορά κλάσης φυσικά φάνηκε στη διάρκεια όλων, όμως δεν είναι κριτήριο ο Παναθηναϊκός για την Καβάλα. 

Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και στο φίλο Σάσα Τζόρτζεβιτς να εκπληρώσει τις προσδοκίες του Παναθηναϊκού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.