Οκτώ παίκτες το τίμημα για Γκριζμάν

Στην παραχώρηση οκτώ ποδοσφαιριστών της πρέπει να προχωρήσει η Μπαρτσελόνα, προκειμένου να είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει τη μεταγραφή του Αντουάν Γκριζμάν.

Στην παραχώρηση οκτώ ποδοσφαιριστών της πρέπει να προχωρήσει η Μπαρτσελόνα, προκειμένου να είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει τη μεταγραφή του Αντουάν Γκριζμάν.
 
Οι «μπλαουγκράνα» ενδιαφέρονται εδώ και αρκετό καιρό για τον Γάλλο, προκαλώντας την οργή της νυν ομάδας του, Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία τους κατήγγειλε στη FIFA για παράνομη προσέγγιση του ποδοσφαιριστή της.
 
Ο ειδικός του Sky Sports Γκίγιεμ Μπαλάγκε υποστήριξε ότι οι μισθοί των παικτών της Μπαρτσελόνα είναι πολύ υψηλοί για να προστεθεί σε αυτούς και εκείνος του Γκριζμάν.
 
«Ο λογαριασμός που πληρώνει η Μπαρτσελόνα στους ποδοσφαιριστές της είναι πολύ υψηλός. Δείγμα αυτού είναι και το γεγονός ότι η διοίκηση δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Σέρχιο Μπούσκετς όσο σύντομα θα ήθελε ο ίδιος», εξήγησε ο Μπαλάγκε.
 
«Η λίστα πληρωμών είναι τόσο μακριά που πρέπει να την μικρύνουν. Ισως αν πουλήσουν οκτώ παίκτες να τα καταφέρουν και να προχωρήσουν στη μεταγραφή του Γκριζμάν. Χρειάζονται επίσης έναν μέσο και έναν αριστερό αμυντικό», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.