Βοσνιάδης: «Δύσκολη η αποστολή μας»

Για το παιχνίδι της Κυριακής στα Ψαχνά με τον Ηρακλή μίλησε ο τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής, Αλέκος Βοσνιάδης.

Για το παιχνίδι της Κυριακής στα Ψαχνά με τον Ηρακλή μίλησε ο τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής, Αλέκος Βοσνιάδης, τονίζοντας: «Μας περιμένει δύσκολη αποστολή, αφού ο Ηρακλής Ψαχνών. καίγεται για τους βαθμούς της σωτηρίας, ενώ ενισχύθηκε και στις μεταγραφές. Εμείς όμως θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και θα τα δώσουμε όλα. Πρέπει πλέον να δίνουμε ‘μάχη’ για κάθε βαθμό, γιατί όλες οι ομάδες στο δεύτερο γύρο παρουσιάζονται πιο συγκεντρωμένες».

Ο τεχνικός των «πράσινων» δεν υπολογίζει δεδομένα στον τιμωρημένο Παπαζούδη και στους τραυματίες Μπούτρικς και Παπαδόπουλο. Επίσης, ο Θάνος Δεινόπαπας δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις σε κοιλιακούς-προσαγωγούς, δε γυμνάστηκε την Παρασκευή και θα μείνει για λόγους προφύλαξης εκτός αποστολής. Επίσης, την Παρασκευή δεν γυμνάστηκε λόγω ίωσης ο τερματοφύλακας, Θόδωρος Μαλαμής.

Το πρωί του Σαββάτου θα γίνει το τελευταίο χαλάρωμα, στο οποίο θα κριθεί και η παρουσία του Βάλντας Τράκις στη 18άδα. Ο υψηλόσωμος Λιθουανός φορ δείχνει να ξεπερνά τις ενοχλήσεις του και την Παρασκευή γυμνάστηκε κανονικά, οπότε εξαρτάται πια από το τεχνικό τιμ αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή, που το Σάββατο θα καταλύσει στη Χαλκίδα. Υπενθυμίζεται ότι νέα πρόσωπα θα είναι οι Γιάννης Γκέσιος και Εργκούς Κάτσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.