ΠΣΑΤ: “Ψυχραιμία παιδιά”

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, λίγο πριν τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, εξέφρασε την ανησυχία του για τον διαδικτυακό "διάλογο" που έχει υπάρχει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα σε οπαδούς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ καθώς και για το γεγονός πως στη συζήτηση αυτή μετέχουν ελάχιστοι δημοσιογράφοι. Ο ΠΣΑΤ κάνει έκκληση για ψυχραιμία.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, λίγο πριν τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ,  εξέφρασε την ανησυχία του για τον διαδικτυακό “διάλογο”  που έχει υπάρχει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα σε οπαδούς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ καθώς και για το γεγονός πως στη συζήτηση αυτή μετέχουν ελάχιστοι δημοσιογράφοι. Ο ΠΣΑΤ κάνει έκκληση για ψυχραιμία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια ένταση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης γύρω από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος,  που θα διεξαχθεί στις 12 Μαϊου στο Ολυμπιακό Στάδιο μεταξύ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εκφράζει την ανησυχία του για τη νοσηρή κατάσταση που διαμορφώνεται και λυπάται γιατί σε αυτό τον διαδικτυακό «διάλογο» μετέχουν δυστυχώς  και κάποιοι, ελάχιστοι σε αριθμό, δημοσιογράφοι.
Ο ΠΣΑΤ ευχαριστεί τη συντριπτική πλειοψηφία των αθλητικών συντακτών για την άψογη στάση τους και τη συμβολή τους σε ένα κλίμα ομαλότητας, που τόση ανάγκη έχει το ποδόσφαιρό μας.  Και τους παρακαλεί να συνεχίσουν να στέλνουν ένα θετικό μήνυμα προς τη νεολαίο της χώρας μας, που πληρώνει ακριβά την οκταετή μνημονιακή κρίση.
Για τους λίγους, εντός και εκτός ΜΜΕ, κάνουμε μια έκκληση:
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ . Το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος. Αλλά ένα συναρπαστικό παιγνίδι.
Το Δ.Σ του ΠΣΑΤ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των συναδέλφων που θα καλύψουν τον τελικό. Γι αυτό και συνεργάζεται ήδη με την ΕΠΟ και άμεσα ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με τις διευθύνσεις Τύπου των δυο ομάδων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.