Ετοιμος για τον τελικό ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος υποδέχεται την Κυριακή τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη και θέλει τη νίκη προκειμένου να σιγουρέψει την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται την Κυριακή τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη και θέλει τη νίκη προκειμένου να σιγουρέψει την παραμονή του στην κατηγορία. Οι “κυανέρυθροι” γνωρίζουν πως με τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους, θα έχουν ουσιαστικά καταφέρει τον στόχο τους και θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις για να το πετύχουν.

Με προπόνηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο «Απήλιον» και όχι στη Νέα Σμύρνη, λόγω του αγώνα των εθνικών ομάδων γυναικών Ελλάδας-Πολωνίας, ολοκληρώθηκε το Σάββατο το απόγευμα η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.
 
Ο Απόστολος Μάντζιος μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές και είναι οι: Μιχαηλίδης, Σιδεράκης, Πετκάκης, Σιόβας, Πιέρ, Ρόκας, Ρόβας, Ομο, Αντούνιες, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Ντιμπαλά, Κούτσι, Σάμαρης, Αμπντουλάγεφ, Κουλουχέρης, Κούρντι, Μιλοβάνοβιτς, Οκόγιε, Σταυροθανασόπουλος
 
Εκτός έμεινε ο Πόγκασιτς, ο οποίος χτύπησε στην προπόνηση της Παρασκευής στα πλευρά και κάνει θεραπεία και ο Σκέμπρι, ο οποίος και θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.