Ξεκαθαρίζει το μέλλον του Τζανετόπουλου

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον του Άνταμ Τζανετόπουλου στην ΑΕΚ, καθώς οι δυο πλευρές θα έχουν νέα σειρά επαφών.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον του Άνταμ Τζανετόπουλου στην ΑΕΚ, καθώς οι δυο πλευρές θα έχουν νέα σειρά επαφών. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία με τη διοίκηση της Ένωσης, σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο νεαρός αμυντικός εξέφρασε τη δυσφορία του για το γεγονός πως δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Γκουστάβο Πογιέτ, το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

Παράλληλα, τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι ιθύνοντες της Ένωσης είναι δυσαρεστημένοι από την πλευρά τους, με την πορεία των διαπραγματεύσεων για το νέο συμβόλαιο συνεργασίας των δυο πλευρών και αφήνουν αιχμές για τη στάση του μάνατζερ του παίκτη, Βασίλη Τσιάρτα. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια πρόταση για την παραχώρηση του Τζανετόπουλου, είτε με κανονική μετεγγραφή, είτε με τη μορφή δανεισμού. Ο παίκτης είχε βρεθεί το περασμένο καλοκαίρι στο στόχαστρο της Σεβίλλης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.