Προτεραιότητα ο Μανόλο

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν πρώτα να τελειώσει το θέμα της παραμονής του Μανόλο Χιμένεθ και μετά να ασχοληθούν με τις περιπτώσεις των Βράνιες και Λάζαρου.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η σεζόν με τον τελικό κυπέλλου, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δε θέλουν να χάσουν ούτε μέρα σε ότι αφορά στον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Τα “ανοιχτά” μέτωπα είναι αρκετά και σημαντικά, αλλά οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ήδη θέσει προτεραιότητες για την επόμενη μέρα.

Πρώτη προτεραιότητα μάλιστα αποτελεί το θέμα του προπονητή και η τελική συζήτηση με τον Μανόλο Χιμένεθ για την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία. Σε περίπτωση που τα βρουν οι δυο πλευρές (κάτι που θεωρείται αυτή τη στιγμή ως το επικρατέστερο σενάριο), τότε θα ασχοληθούν με τους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαιά τους, αλλά και με αυτούς που αποτελούν ξεχωριστές περιπτώσεις.

Δύο απ’ αυτές αφορούν στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον Όγκνιεν Βράνιες. Με τα τωρινά δεδομένα, οι πιθανότητες παραμονής των δύο διεθνών άσων στο ρόστερ του Δικεφάλου δεν είναι πολλές, αλλά τίποτα δεν μπορεί να προδικαστεί πριν τις τελικές συζητήσεις που θα γίνουν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.