Πρίφτης: «Θέλω καλύτερη εικόνα»

Καλύτερη εικόνα θέλει από την ομάδα του ο Δημήτρης Πρίφτης στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Καλύτερη εικόνα θέλει από την ομάδα του ο Δημήτρης Πρίφτης στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως το έργο της Καβάλας θα είναι αρκετά δύσκολο και πως θα πρέπει οι παίκτες του να παρουσιάσουν τον καλό τους εαυτό στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Χαρακτηριστικά, ο Πρίφτης τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που μέχρι στιγμής αδικείται από τη βαθμολογική του θέση, παρ’ όλες τις προσθαφαιρέσεις παικτών που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα. Είναι μία ομάδα πολύ καλά προπονημένη που τη χαρακτηρίζει το στίγμα του προπονητή. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, για να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση και γνωρίζουμε πως οι απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα θα είναι πολύ υψηλές. Εμείς θα πρέπει να διορθώσουμε καταρχήν την εικόνα μας στα εκτός έδρας παιχνίδια και να φανούμε ανταγωνιστικοί».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Σίμτσακ τόνισε: «Παίζουμε με μία μεγάλη ομάδα, που θέλει πάση θυσία να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Εμείς εκτός έδρας, δεν ήμαστε καλοί και σίγουρα θέλουμε αυτή την εικόνα μας να την αλλάξουμε και να συνεχίσουμε αυτό το που ξεκινήσαμε την προηγούμενη αγωνιστική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.