Γκίντενς: «Να κερδίζει η ομάδα.»

Μπορεί ο Τζέι Αρ Γκίντενς να κέρδισε για δεύτερη φορά τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής στην Α1 ωστόσο προτεραιότητα του είναι να κερδίζει η ομάδα του.

Μπορεί ο Τζέι Αρ Γκίντενς να κέρδισε για δεύτερη φορά τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής στην Α1 ωστόσο προτεραιότητα του είναι να κερδίζει η ομάδα του. Ο Αμερικανός άσος του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος τόσο για την ομάδα του όσο και για τους φιλάθλους. Παράλληλα αναφέρθηκε στις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανάδειξή μου σε πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής για μία ακόμη φορά και είμαι χαρούμενος όχι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και για τους φιλάθλους του» δήλωσε αρχικά ο Γκίντενς.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στους οπαδούς του ΠΑΟΚ είπε: «Ο κόσμος είναι φοβερός, μου αρέσει πολύ όταν τους βλέπω στο γήπεδο και χαίρομαι που μπορώ να πραγματοποιώ εμφανίσεις που πραγματικά αξίζουν και στην ομάδα μου, αλλά και στους φιλάθλους της».

Τέλος σχετικά με τις  εμφανίσεις που πραγματοποιεί στις τελευταίες αγωνιστικές και τον τίτλο του ΜVP, ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε: «Νιώθω πως έχω αρχίσει να βρίσκω την φόρμα μου και όσο περνά ο καιρός πιστεύω ότι θα παίζω καλύτερα. Είχα πάρει αυτό το βραβείο και πριν από δύο αγωνιστικές, στο παιχνίδι με τον Άρη, στο οποίο πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Σε εκείνο το ματς ωστόσο ήταν και η ατμόσφαιρα που υπήρχε που με έκανε να νιώθω πιο άνετα μέσα στο γήπεδο και να έχω περισσότερο αυτοπεποίθηση.

Έχω αρχίσει πλέον να συνηθίζω το να παίζω με τους συμπαίκτες μου. Δουλεύουμε πολύ και χτίζουμε καλύτερη χημεία μεταξύ μας σαν ομάδα. Με την δική τους βοήθεια και συνεργασία άλλωστε είμαι ο MVP. Σημασία ωστόσο έχει τι κάνει η ομάδα και για αυτό στο επόμενο παιχνίδι δεν με ενδιαφέρει πόσους πόντους θα πετύχω εγώ, αλλά το να κερδίσει η ομάδα. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι στη Δράμα και χάσαμε, με τον Ίκαρο παίξαμε καλύτερα και νικήσαμε, αν και θα μπορούσαμε να το είχαμε πετύχει με περισσότερη ευκολία κι αυτό που θέλουμε είναι από εδώ και πέρα να έχουμε καλύτερα εμφανίσεις και περισσότερες νίκες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.