«Διπλό» με Ασπρίδη ο Αγροτικός Αστέρας στη Φυλή

Ένα εντυπωσιακό γκολ του Ασπρίδη με σουτ στο 55' στάθηκε αρκετό για να χαρίσει στον Αγροτικό Αστέρα την πρώτη εκτός έδρας νίκη του με 1-0 σε βάρος του Θρασύβουλου.

Ένα εντυπωσιακό γκολ του Ασπρίδη με σουτ στο 55′ στάθηκε αρκετό για να χαρίσει στον Αγροτικό Αστέρα την πρώτη εκτός έδρας νίκη του με 1-0 σε βάρος του Θρασύβουλου.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε άνετα τους τρεις βαθμούς από τους γηπεδούχους, οι οποίοι για μία ακόμη φορά απογοήτευσαν με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν. Το συγκρότημα του Λύσανδρου Γεωργαμλή, το οποίο έχει αποσπάσει μόλις έναν πόντο μετά από οκτώ αγώνες, παραμένει τελευταίο στην κατάταξη και αν δεν αλλάξει εικόνα, το μέλλον του θα είναι εξαιρετικά άσχημο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Θρασύβουλος ήταν ανύπαρκτος επιθετικά και δεν κατάφερε να αντιδράσει ούτε μετά το τέρμα του Ασπρίδη. Αντίθετα, οι «σταχυοφόροι» από την πλευρά τους, έφτασαν πολύ κοντά και σε δεύτερο τέρμα στο 89′ αλλά το σουτ του Παμπόε σταμάτησε στο δοκάρι,

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Βασιλείου, Σύρος, Ψιάνος, Βαγγελής, Καρλόπουλος, Βλάχος, Κακαράς (90′ Σκόνδρας), Νικολάου (67′ Καρράς), Παπαναστασίου, Ζουμπουλάκης (62′ Κοντιζάς).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Κούτσης): Λαμπάκης, Βοσκόπουλος, Μαργαρίτης, Καπνίδης, Παμπόε (93′ Σαχινίδης), Σαμουηλίδης, Καρακατσάνης (66′ Προβατίδης),Παπαδόπουλος, Πετρίσεβιτς (90′ Βουτσιάς), Ασπρίδης, Τσουκαλίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.