Πήραν και έδωσαν «Ελπίδα»…(vid)

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Ελπίδα» μοιράζοντας δώρα και χαμόγελα στους λιλιπούτειους μαχητές της ζωής.

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Ελπίδα» μοιράζοντας δώρα και χαμόγελα στους λιλιπούτειους μαχητές της ζωής.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «Ελπίδα» και Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υποδέχθηκε την αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο νοσοκομείο με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νίκο Χατζηνικολάου και τον οικονομικό διευθυντή Αλέξανδρο Παπαδοσπυριδάκη, ενώ από το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσαν το παρών οι Καραγκούνης (είχε θερμή χειραψία με την πρόεδρο του συλλόγου), Κατσουράνης, Κοτσόλης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Καρνέζης, Καπίνο, Ιωαννίδης, Ζέκα, Τοτσέ, Βιτόλο, Νίνης, Καντέ και Μπουμσόνγκ.

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη δήλωσε πως: «Είναι χαρά μας που είμαστε εδώ. Αυτές τις μέρες πρέπει όλοι να δίνουμε χαμόγελο στα παιδιά. Από την πλευρά μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε Σας ευχαριστώ που τιμάτε αυτή την προσπάθεια βρισκόμενοι για μια ακόμη χρονιά εδώ. Η παρουσία σας δίνει μεγάλη χαρά στα παιδιά και βοηθά στον αγώνα που δίνουν. Σας εύχομαι καλή τύχη στην συνέχεια των αγωνιστικών σας υποχρεώσεων», ενώ στη συνέχεια δέχθηκε από την αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού έναν αναμνηστικό πίνακα και φανέλες της ομάδας υπογεγραμμένες από τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Οι ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού” επισκέφτηκαν τα δωμάτια των παιδιών που νοσηλεύονται, μοίρασαν φανέλες και μπάλες και υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα.

Ο Σωτήρης Νίνης λίγο μετά την επίσκεψη των “πρασίνων” στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Ελπίδα» έγραψε στο twitter: 

“Μόλις φύγαμε από το νοσοκομείο, πάνω από όλα υγεία όλα τα άλλα είναι ασήμαντα”.

*Δείτε σε βίντεο την επίσκεψη των παικτών του Παναθηναϊκού αλλά και τις δηλώσεις τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και ης κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.