Εκπληκτική η Λίβερπουλ με σούπερ Οριγκί

Ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε επτά αλλαγές στη σύνθεση της Λίβερπουλ σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στην Ντόρτμουντ, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να συντρίψει με το εμφατικό 4-1 τη Στόουκ στο "Ανφιλντ". Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Οριγκί που μπήκε αλλαγή και πέτυχε δυο γκολ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε επτά αλλαγές στη σύνθεση της Λίβερπουλ σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στην Ντόρτμουντ, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να συντρίψει με το εμφατικό 4-1 τη Στόουκ στο “Ανφιλντ”. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Οριγκί που μπήκε αλλαγή και πέτυχε δυο γκολ. 

Οι “κόκκινοι” με τη νίκη τους αυτή ανέβηκαν στην 8η θέση και στο -5 από την πέμπτη που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά έχουν ήδη το μυαλό τους και στον επαναληπτικό αγώνα με την Ντόρτμουντ στο “Ανφιλντ”. Η Στόουκ Σίτι που έπιασε μόλις μια φορά στον “ύπνο” την άμυνα της Λίβερπουλ είναι πλέον στο -1 από τη σημερινή της αντίπαλο, αλλά με δυο ματς περισσότερα, όπερ σημαίνει ότι το θέμα της εξόδου στην Ευρώπη έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε όνειρο…

Το ματς δεν αντέχει κριτικής με τους γηπεδούχους να είναι καλύτερη σε όλη τη διάρκεια. Αυτή ήταν η πρώτη τεσσάρα του Γιούργκεν Κλοπ στο “Ανφιλντ” και το πρώτο γκολ του Μορένο (εντυπωσιακό η αλήθεια είναι) μετά το Δεκέμβριο του 2014.΄Σκόρερ ήταν και ο Στάριτζ, ο οποίος σε επτά ματς στην καριέρα του κόντρα στη Στόουκ Σίτι έχει σημειώσει τέσσερα γκολ και έχει δώσει τρεις ασίστ.

Το αποτέλεσμα
Λίβερπουλ – Στόουκ Σίτι 4-1
1-0 (8) Μορένο
1-1 Κρκιτς (22)
2-1 (32) Στάριτζ
3-1 (50) Οριγκί
4-1 (65) Οριγκί


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.