Για την αντίδραση των ΜΜΕ μιλά ο Jar Jar Binks

Ούτε οι fans ήταν ευγενικοί.O Ahmed Best, ο οποίος ενσάρκωσε τον Jar Jar Binks στην prequel...

Ούτε οι fans ήταν ευγενικοί.

O Ahmed Best, ο οποίος ενσάρκωσε τον Jar Jar Binks στην prequel τριλογία του “Star Wars”, μίλησε για τον γολγοθά που έπρεπε να αντιμετωπίσει μετά την εμφάνισή του στις ταινίες.

Στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Ahmed παραδέχτηκε ότι πριν από 20 χρόνια ήρθε αντιμέτωπος με “την αντίδραση των ΜΜΕ” που του προκάλεσε τόσο πόνο που σκέφτηκε ακόμα και να αυτοκτονήσει. Αν και δεν αποκάλυψε ότι τα Star Wars ήταν οι υπαίτιες ταινίες, το “Phantom Menace” θα γίνει 20 χρονών του χρόνου.

ahmed

Το δημοσίευμα ήταν ελπιδοφόρο, καθώς ο ηθοποιός λέει ότι το δώρο για την επιβίωσή του ήταν ο νεαρός γιος του. Η ανάρτησή του βρήκε μεγάλη στήριξη, μεταξύ άλλων από τον σκηνοθέτη του “The Last Jedi”, Rian Johnston, ο οποίος έχει βιώσει και αυτός την ίδια αντίδραση.

rian

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Best έχει μιλήσει για το αντίκτυπο που είχε ο ρόλος του Jar Jar στην ζωή του. “Δεχόμουν απειλές θανάτου μέσω ίντερνετ”, είπε ο Best στο Wired σε περσινή του συνέντευξη. “Ερχόντουσαν άνθρωποι και μου έλεγαν, ‘Κατέστρεψες την παιδικότητα μου’. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο για έναν 25χρονο”.

Ο Ahmed δεν ήταν ο μόνος ηθοποιός του “Star Wars” που είχε να αντιμετωπίσει κριτική και απειλές λόγω της συμμετοχής του στα prequels. Πέρυσι, ο Mark Hamill εξέφρασε αηδία για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν στον ηθοποιό που ενσάρκωσε τον νεαρό Anakin Skywalker, Jake Lloyd, μετά την συμμετοχή του στο “The Phantom Menace”.

“Ήταν μόλις 10 χρονών”, είπε ο Hamill, σημειώνοντας ότι ο Lloyd “έκανε ότι του έλεγε ο George Lucas”.

Ο Hamill αποκάλεσε την αρνητική κριτική στα prequel “σκληρή” και “έναν από τους λόγους που δεν θα άφηνε ποτέ τα παιδιά του να μπουν ποτέ στον καλλιτεχνικό κόσμο”.

Πρόσφατα, η ηθοποιός του “The Last Jedi”, Kelly Marie Tran, έσβησε τον λογαριασμό της στο Instagram λόγω της παρενόχλησης που δεχόταν μετά τον ρόλο της ως Rose Tico.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.