Ένταση με παίκτες και οπαδούς της ΑΕΚ

Με έντονο τρόπο εξέφρασαν την απογοήτευση και τη δυσαρέσκεια τους για τη βαριά ήττα από τον Λεβαδειακό οι οπαδοί της ΑΕΚ που περίμεναν την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει.

Με έντονο τρόπο εξέφρασαν την απογοήτευση και τη δυσαρέσκεια τους για τη βαριά ήττα από τον Λεβαδειακό οι οπαδοί της ΑΕΚ που περίμεναν την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει.

Περίπου 80 φίλοι της «Ένωσης» βρέθηκαν στα Σπάτα και περίμεναν στο ξενοδοχείο το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της ομάδας από τη Λιβαδειά. Μόλις αυτό έκανε την εμφάνιση του, οι οπαδοί της ΑΕΚ που ήταν συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε συνθήματα μέσω των οποίων εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για την εικόνα της ομάδας.

Φώναξαν μεταξύ άλλων, στους παίκτες πως ξεφτίλισαν την ομάδα και απέτισαν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.  Πρώτος από το πούλμαν κατέβηκε ο Ράφικ Τζιμπουρ και αμέσως οι οπαδοί της ΑΕΚ τον περικύκλωσαν ζητώντας του τον λόγο για την εμφάνιση της ομάδας. Υπήρξε έντονος διάλογος και ένταση, ωστόσο η κατάσταση δεν ξέφυγε.

Στη συνέχεια από το πούλμαν κατέβηκε ο Πογέτ και πήγε προς το μέρος του Αλγερινού προκειμένου να τον στηρίξει, ενώ μετά ακολούθησαν οι υπόλοιποι παίκτες εν μέσω αποδοκιμασιών. 

Τέλος, δημιουργήθηκαν «πηγαδάκια» ανάμεσα στους παίκτες και τους οπαδούς με τους δεύτερους να τους λένε πως παίζουν όποτε θέλουν και δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή που παρουσιάζουν μακριά από το ΟΑΚΑ και φαίνεται πως διαλέγουν παιχνίδια. Τους απείλησαν για ακόμη μία φορά λέγοντας τους πως στο Κύπελλο θα κριθούν τα πάντα και δεν περιμένουν τίποτα άλλο εκτός από την πρόκριση στον τελικό, ενώ πάρα πολλά παράπονα είχαν από τον Μάνταλο, ο οποίος άκουσε τα περισσότερα για τις εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.