Με φόρα από την Ευρώπη η Άιντραχτ

Μετά την ευρεία νίκη επί της Λάτσιο για το Europa League, η ομάδα της Φρανκφούρτης πέρασε και από την έδρα της Χόφενχαϊμ (1-2) για την 7η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Μοιρασιά στο Φράιμπουργκ - Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Μετά την ευρεία νίκη επί της Λάτσιο για το Europa League, η ομάδα της Φρανκφούρτης πέρασε και από την έδρα της Χόφενχαϊμ (1-2) για την 7η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Η Άιντραχτ βρίσκεται σε ανοδική πορεία και το επιβεβαίωσε ξανά, αφού παρά το γεγονός ότι από το 64’ έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρέμπιτς κατάφερε να φύγει με το «τρίποντο» από το Χόφενχαϊμ.

Ο Κροάτης επιθετικός έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 40ο λεπτό, με τον Γιόβιτς να γράφει το 0-2 στο ξεκίνημα της επανάληψης (46’). Η Χόφενχαϊμ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αποβολή του Ρέμπιτς, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της… τιμής με τον Νέλσον στο 82’.

Νωρίτερα, Φράιμπουργκ και Μπάγερ Λεβερκούζεν κόλλησαν στο μηδέν και μοιράστηκαν από έναν βαθμό, παραμένοντας στις τελευταίες θέσεις της Μπουντεσλίγκα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.