Φαν του Μπορίνι ο Αντσελότι

Την άποψη ότι ο Φάμπιο Μπορίνι είναι το νέο ανερχόμενο ταλέντο του ιταλικού ποδοσφαίρου εξέφρασε ο συμπατριώτης του και προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν Κάρλο Αντσελότι.

Την άποψη ότι ο Φάμπιο Μπορίνι είναι το νέο ανερχόμενο ταλέντο του ιταλικού ποδοσφαίρου εξέφρασε ο συμπατριώτης του και προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν Κάρλο Αντσελότι.

Ο 20χρονος επιθετικός της Ρόμα έχει φέτος 14 συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα των «τζαλορόσι» και εννέα γκολ στο ενεργητικό του. Ωστόσο, ο Αντσελότι τον γνωρίζει ακόμα καλύτερα, αφού στο παρελθόν συνυπήρξαν στην Τσέλσι. Παρ’ όλα αυτά διευκρινίζει ότι δε σχεδιάζει να τον φέρει στην Παρί.

«Ο Μπορίνι είναι ένα καλό παιδί και πολύ καλός ποδοσφαιριστής», είπε ο Αντσελότι στην «Gazzetta dello Sport». «Ηξερα ότι θα πάει καλά στην Ιταλία, μυρίζεται το γκολ και διαθέτει ταχύτητα όσο λίγοι. Μου αρέσει το πείσμα και η διάθεσή του να πάει πάντα πρώτος πάνω στην μπάλα», ανέφερε ο Αντσελότι.

«Το γεγονός ότι ο Πραντέλι τον έχει ήδη καλέσει στην εθνική είναι καλό σημάδι. Δε θα με εξέπληττε αν ήταν στην αποστολή για το Euro. Γιατί δεν τον έχω φέρει στην Παρί; Γιατί δεν πωλείται και πιστεύω ότι θα μείνει στη Ρόμα για πολύ καιρό», κατέληξε ο Ιταλός τεχνικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.