Κόκε: «Δεν θέλω να ξανακλάψω»

Τον επίλογο της δεύτερης ανεπιτυχούς προσπάθειάς του να ξαναφορέσει τη φανέλα του Αρη, έβαλε ο Σέρχιο Κόκε, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Θλάση ο Ακόστα...

Τον επίλογο της δεύτερης ανεπιτυχούς προσπάθειάς του να ξαναφορέσει τη φανέλα του Αρη, έβαλε ο Σέρχιο Κόκε, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης: « Θα είμαστε μαζί για όλη μας τη ζωή. Τώρα δεν είναι δυνατό να συμβεί, αλλά κάναμε το καλύτερο που μπορούμε και οι δύο πλευρές, ώστε ο Κόκε να παίξει στον Άρη. Μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών το πίστευα, ρίσκαρα και την καριέρα μου, αλλά το έκανα για την αγάπη μου. Τέλος πάντων, δεν θέλω να ξανακλάψω… Εύχομαι το καλύτερο στην ομάδα, θα την υποστηρίζω σαν να έπαιζα κι εγώ σ` αυτήν. Και θα σας δω όλους όσο πιο σύντομα γίνεται».


Ο Ισπανός είναι υποχρεωμένος, πλέον, να ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.


Θλάση ο Ακόστα
Πρόβλημα με έναν από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του, τον Νόε Ακόστα, προκύπτει για τον Μανουέλ Μασάδο. Ο Ισπανός αριστερός χαφ, υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα , κάτι το οποίο σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να προλάβει το ματς της ερχόμενης Κυριακής στη Ξάνθη.


Αντίθετα στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (μετατέθη λόγω παγετού, δεν έγινε τομ πρωί), ο Κάρλος Τόχα ανέβασε ρυθμούς, βάζοντας υποψηφιότητα για επανεμφάνιση στην πόλη της Θράκης. Καλύτερα πηγαίνουν επίσης οι Πρίττας και Γιαννιώτας.


Το παρών στην προπόνηση έδωσε, μετά από καιρό, ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος είχε και την πρώτη γνωριμία με τον κ. Μασάδο. Υπολογίζεται πως ο Κρητικός πορτιέρε θα μπορεί να υπολογίζεται από τον προπονητή του, περίπου σε 15 ημέρες.   



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.