Νίκη για το “τριφλυλλι”, 3-0 την Ηλιούπολη

Μετά από δύο διαδοχικές ήττες από Ολυμπιακό εντός και Θήρα εκτός ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας με 3-0 σετ (25-16, 25-11, 25-12) της Ηλιούπολης.

Μετά από δύο διαδοχικές ήττες από Ολυμπιακό εντός και Θήρα εκτός ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας με 3-0 σετ (25-16, 25-11, 25-12) της Ηλιούπολης.

«Κατ΄ αρχάς είναι πολύ σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι επανήλθαμε στις νίκες. Αυτό όμως δεν αρκεί διότι εμάς στόχος μας είναι να έχουμε μια σταθερή απόδοση σε όλους τους αγώνες και σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, αποφεύγοντας τις μεταπτώσεις στην απόδοσή μας. Από την πλευρά μας πιστεύω ότι έχουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με πολλά περιθώρια βελτίωσης και δουλεύουμε σκληρά ώστε τη νέα χρονιά να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι» σχολίασε ο Γιώργος Ρούσης για τον γηπεδούχο ενώ η Δήμητρα Λυκογιάννη για την Ηλιούπολη τόνισε: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι που έγινε ακάμα πιο δύσκολο λόγω των προβλημάτων που είχαμε. Παρόλα αυτά δεν παίξαμε καλά κυρίως στην υποδοχή και είναι λογικό απέναντι σε μια δυνατή ομάδα να έρθει αυτό το αποτέλεσμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.