Έχουμε πληροφορίες για το gameplay και την ιστορία του Doom Eternal

Έρχεται στο Nintendo Switch.Κατά τη διάρκεια του QuakeCon 2018, η id Software έδειξε ένα νέο...

Έρχεται στο Nintendo Switch.

Κατά τη διάρκεια του QuakeCon 2018, η id Software έδειξε ένα νέο κομμάτι gameplay για το Doom Eternal.

Πρώτα είδαμε επτά λεπτά gameplay από το Doom Eternal που έδειξε νέα gameplay elements, συμπεριλαμβανομένου του Doom Slayer 2.0. Οι παίκτες θα ελέγχουν αυτό τον ανανεωμένο Slayer, με νέο armor, ένα shoulder-mounted cannon με φλογοβόλο, ένα extendable arm blade για melee attacks και ένα νέο dash ability.

Αναβαθμισμένα όπλα παρουσιάστηκαν επίσης στο event, μεταξύ των οποίων το νέο Meat Hook του Super Shotgun που τραβάει τον Slayer προς τους δαίμονες, επιτρέποντάς σας να βρεθείτε κοντά τους και να τους κατατροπώσετε.

Το footage εισάγει επίσης εχθρούς, παλιούς και νέους. Αυτό περιλαμβάνει τους Pain Elemental, Archvile και Arachnotron από τους προηγούμενους τίτλους Doom, ενώ νέοι εχθροί περιλαμβάνουν τους Doom Hunter και διεφθαρμένους Marauders. Το νέο σύστημα “destructible demons” του παιχνιδιού δείχνει ότι οι εχθροί κυριολεκτικά διαλύονται σταδιακά, καθώς τους χτυπάτε.

Το στούντιο αποκάλυψε ότι ένα ολοκαίνουργιο invasion mode έρχεται στο Doom Eternal, που επιτρέπει στους παίκτες να εισβάλλουν σε άλλες εκστρατείες ως δαίμονες, με έναν παρόμοιο τρόπο με το Dark Souls. Ωστόσο, στο Eternal, οι παίκτες μπορούν να συνεργαστούν και να εισβάλουν σε άλλους παίκτες ως ομάδα δαιμόνων.

Θέλοντας να οικοδομήσουμε περισσότερη ιστορία και lore για το Doom, η id είπε: “Δεν κάνουμε απλά ένα παιχνίδι Doom, χτίζουμε ένα σύμπαν για το Doom”. Μετά το Doom (2016), ο Doom Slayer παλεύει με δαίμονες σε μια κυριολεκτική κόλαση στη Γη, αν και αυτή δεν θα είναι η μόνη τοποθεσία που θα μπορούν να δουν οι παίκτες. Είδαμε επίσης το gamplay του Phobos, ενός από τα δύο φεγγάρια του Άρη, που προβλήθηκε επίσης κατά τη διάρκεια του event και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι παίκτες είδαν και το πώς παίζει το παιχνίδι σε PC, με mouse και keyboard, και μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω.

Το στούντιο επιβεβαίωσε επίσης ότι το παιχνίδι θα τρέξει στα 60fps, αν και δεν διευκρινίζει αν αυτό περιλαμβάνει επίσης την έκδοση του Nintendo Switch.

Δεν έχει δοθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το Doom Eternal, αν και η id έχει επιβεβαιώσει ότι το παιχνίδι έρχεται σε PC, PS4, Xbox One και Switch.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.