Χλευάστε τους...

Σιγά μη βρεθεί ένας που θα σπεύσει να στηρίξει αυτή την ομάδα. Στις επιτυχίες είμαστε όλοι μαζί τους, στις αποτυχίες είναι μόνοι τους...
0
Βασίλης Δούκας
14/06/2015 • 02:05
Χλευάστε τους...
  • shares
Εχασαν για δεύτερη φορά από τα Νησιά Φερόε. Χλευάστε αυτά τα παιδάκια που αμείβονται με τόσα χρήματα. Ντρόπιασαν τη χώρα μας και ηττήθηκαν από κάτι ξυλοκόπους, δασκάλους και ψαράδες. Ολοι οι Ελληνάρες γέμισαν τα social με υποτιμητικά και εξευτελιστικά σχόλια για τον Μαρκαριάν και τους διεθνείς. Οι περισσότεροι προτρέπουν τους υπόλοιπους να αποδοκιμάσουν αυτή την ομάδα. Ολοι αυτοί όμως, που είναι όταν η Εθνική μας παίζει  εντός έδρας και μπροστά σε λίγους φιλάθλους; Που ήταν όταν νικούσαν τα περισσότερα παιχνίδια μόνοι τους και χωρίς τη συμπαράσταση του κόσμου; Μου θυμίζουν κάτι πολιτικούς που στις επιτυχίες τρέχουν στο αεροδρόμιο για να πάρουν μερίδιο της επιτυχίας, αλλά στην αποτυχία κρύβονται.

Σιγά μη βρεθεί ένας που θα σπεύσει να στηρίξει αυτή την ομάδα. Σιγά μη βρεθεί κάποιος να κάνει μία καλοπροαίρετη κριτική, από την οποία θα μπορέσουν να βγουν κάποια συμπεράσματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ισοπεδώνουμε τα πάντα και δεν θα είναι και η τελευταία.

Αυτή η Εθνική εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών. Τα λάθη πολλά, τα οποία πληρώνει με έναν αποκλεισμό. Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά που γνώρισαν δύο ντροπιαστικές ήττες από τα Νησιά Φερόε,  ήταν αυτά που πριν από ένα χρόνο τα αποθεώναμε για την πρόκριση τους στους “16” του Μουντιάλ. Τώρα ξαφνικά έγιναν αδιάφοροι και άχρηστοι;

Δε νομίζω ότι είναι αδιάφοροι, δε νομίζω ότι είναι άχρηστοι και δε νομίζω ότι κατεβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να χάσουν. Το τι φταίει, το γνωρίζουν καλύτερα από εμάς οι ίδιοι. Το πως θα το διορθώσουν, πρέπει να το βρουν μαζί με τους Καραγκούνη και Μαρκαριάν.

Εχουν μπροστά τους τέσσερα παιχνίδια, τα οποία πλέον μπορούν να χρησιμεύσουν μόνο για να βρουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση και την κατάλληλη χημεία προκειμένου να φανούν πιο ανταγωνιστικοί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μέχρι τότε θα έχουν χρόνο να καταλάβουν πως στις επιτυχίες είμαστε όλοι μαζί τους, αλλά στις αποτυχίες είναι μόνοι τους...

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/07/2019 • 07:45

Ματς για γκολ σε Μπακού, Σκόπια και νησιά Φερόε

Περισσότερο αξίζει απόψε στα προκριματικά του Europa League να δούμε τα παιχνίδια όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή και σαφώς μπορεί να μετρήσει η έδρα, η αγωνιστική ετοιμότητα και η εμπειρία. Τις μικρές εκπλήξεις ας τις ψάξουμε εκεί όπου η πρόκριση έχει κριθεί!