Παπαδόπουλος: «Διακρίνω μια απογοήτευση, αλλά το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (video)

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εξήγησε πως δεν τον ικανοποιεί το αποτέλεσμα του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όμως τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος απογοήτευσης, καθώς το πρωτάθλημα έχει δρόμο. «Μέχρι το 30’ παίζαμε άναρχα», το σχόλιο του Ματζουράκη.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εξήγησε πως δεν τον ικανοποιεί το αποτέλεσμα του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όμως τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος απογοήτευσης, καθώς το πρωτάθλημα έχει δρόμο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Μέχρι να κάνουμε τις αλλαγές είχαμε τα ηνία του αγώνα, δίχως να έχουμε τελικές. Μετά το 65′ το ματς άνοιξε πολύ και ο αντίπαλος έβγαλε ευκαιρίες. Σίγουρα δεν είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς.

Διακρίνω μια απογοήτευση από όλους, το καταλαβαίνω ότι δεν είναι καλό το αποτέλεσμα όμως είναι ακόμα νωρίς και έχει αρκετά παιχνίδια ακόμα. Εμείς πολλές φορές δεν κινηθήκαμε στον χώρο που έπρεπε για να σπάσουμε την άμυνα, δεν πήραμε τίποτα ούτε από τις στατικές φάσεις.

Προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την άμυνα, μετά τις αλλαγές χάσαμε την συνοχή μας. Κάναμε δύο αλλαγές μαζί για να αποκτήσουμε ενέργεια, δεν φταίνε τα παιδιά αλλά προσπάθησαν αρκετά. Κλειδί ήταν η φάση με τον Αραβίδη στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Λείπουν κάποιοι παίκτες που σίγουρα δίνουν περισσότερη επιθετικότητα στον άξονα όμως δεν πρέπει να μένουμε στις απουσίες.

Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι ήθελε υπομονή και επιμονή μέχρι το τελευταίο λεπτό, σίγουρα όσο περνάει ο χρόνος και δεν σκοράρεις, φέρνει άγχος όμως δεν νομίζω ότι μας αγχώνει περισσότερο ο τίτλος του φαβορί».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιάννης Ματζουράκης, υποστήριξε: «Πρέπει να πω ότι στα πρώτα 30 λεπτά παίξαμε άναρχα και στο ημίχρονο έκανα παρατηρήσεις στους παίκτες. Από εκεί και πέρα, βγήκαμε μπροστά και τις ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε καλύτερες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών. Κλείστηκε ο Πλατέλλας, που μου αρέσει πολύ ως παίκτης και δεν του επιτρέψαμε να πάρει την μπάλα. Τελειώσαμε καλά το ματς από το 80′ με το 92′

Στα προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν πιο πειθαρχημένοι, μας βοήθησε το γεγονός ότι την περίοδο της διακοπής πήγαμε στο βουνό και δουλέψαμε.

Ο ΟΦΗ περίμενε να κάνει ευκαιρίες από τις στατικές φάσεις και εμείς τις αντιμετωπίσαμε σωστά. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο ΟΦΗ πέρασε στο γήπεδο και δεύτερο επιθετικό αλλά δεν έκανε φάσεις εν αντιθέσει με εμάς.

Αυτήν την στιγμή εμείς είμαστε σε κρίση όμως θα μπουν και σε αυτήν, εκείνες οι ομάδες που δεν είναι. Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν μαθητής μου και θέλω να του δώσω συγχαρητήρια για την δουλειά που έχει κάνει στον ΟΦΗ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.