Έστειλε τελεσίγραφο στον Πόνσε

Η ΑΕΚ ήρθε σε επαφή με την πλευρά του Εζεκιέλ Πόνσε, στον οποίο γνωστοποίησε πως περιμένει άμεσα την απάντησή του, στην πρόταση που του έχει καταθέσει.

Η ΑΕΚ ήρθε σε επαφή με την πλευρά του Εζεκιέλ Πόνσε, στον οποίο γνωστοποίησε πως περιμένει άμεσα την απάντησή του, στην πρόταση που του έχει καταθέσει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ένωση θέλει να βάλει τέλος στη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία εξελίσσεται σε σίριαλ, καθώς ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής καθυστερεί την άφιξή του στην Αθήνα, προκειμένου να βρει κάποια καλύτερη πρόταση. 

Η Ένωση έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τη Ρόμα για τον μονοετή δανεισμό του παίκτη και το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής είναι η άφιξη του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο Κίελτσε, προκειμένου να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες της Ένωσης φέρονται να έχουν προχωρήσει τις επαφές με τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν για την κορυφή της επίθεσης, προκειμένου να είναι έτοιμη, σε περίπτωση που ο παίκτης απαντήσει αρνητικά στην πρότασή τους. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για τους συγκεκριμένους παίκτες και περιμένει τις προσεχείς ημέρες να έχει στη διάθεσή του, τουλάχιστον μια επιπλέον λύση για την κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.