Όταν δεν υπάρχουν λύσεις...

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο Novasports.gr για τα διαδοχικά προβλήματα που ταλανίζουν τον Παναθηναϊκό και τις ελλείψεις που παρουσιάζει το ρόστερ του.
0
Νίκος Τζουάννης
25/01/2017 • 17:26
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης
  • shares
Νομίζω ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης φανταζόταν λίγο ...διαφορετική την κατάσταση όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και μάλλον δεν θα περίμενε ότι μέσα σε λίγες εβδομάδες θα ...ξέμενε από λύσεις!

Στην αρχή υπήρχε αισιοδοξία για άμεση βελτίωση, όμως στην πορεία ...προέκυψαν τα προβλήματα και οι Πράσινοι συνέχισαν τα σκαμπανεβάσματα στα ...αποτελέσματα τους, γιατί η αγωνιστική εικόνα παραμένει ίδια, απογοητευτική και απαράλλαχτη.  

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις επιθυμίες του Στραματσόνι και με βάση το 3-5-2 που ...εμπνεύστηκε ο Ιταλός στην αρχή της σεζόν. Οι ανισορροπίες στο ρόστερ είναι μεγάλες και από τη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση για μερική ...εκκαθάριση, περιορίστηκαν και οι επιλογές του Ουζουνίδη σε όλες τις γραμμές. Πέρα από το τεράστιο κενό που υπήρχε στη μεσαία γραμμή και καλύφθηκε – εν μέρει – με την απόκτηση του Κουρμπέλη, δεν έχει γίνει άλλη μεταγραφική κίνηση μέχρι τώρα.  

Πριν από τα Χριστούγεννα απουσιάζουν οι τρεις διεθνείς που συμμετέχουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής (Κουλιμπαλί, Εμποκού, Γουακάσο) και ενώ ήταν γνωστό εδώ και μήνες ότι θα λείψουν τον Γενάρη των συνεχόμενων αγώνων, δεν έγινε καμία κίνηση για να ενισχυθεί η ομάδα στις πτέρυγες. 
 
Ο Ιμπάρμπο έκανε τα ...δικά του και ο Παναθηναϊκός έμεινε δίχως έναν επιθετικό και μάλιστα ακριβοπληρωμένο. Από τη στιγμή που ο Κολομβιανός ακόμα δεν έχει αποχωρήσει και αυτή η ιστορία ...τραβάει, οι Πράσινοι παραμένουν «εγκλωβισμένοι». Και αυτό γιατί ούτε μπορεί να αποδεσμευτεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, ούτε μια θέση ξένου. 

Την ίδια στιγμή, άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους και οι – αναμενόμενοι – μυϊκοί τραυματισμοί, αφού οι περισσότεροι από τους παίκτες του Παναθηναϊκού είναι στο «κόκκινο» εδώ και καιρό. 

Το rotation μοιάζει με ...απαγορευμένη λέξη στο Τριφύλλι λόγω συνθηκών και απουσιών, οι λύσεις είναι περιορισμένες και το ...κουπί θα συνεχίσουν να το «τραβούν» οι ίδιοι, μέχρι ...νεωτέρας. 
Γράψτε το σχόλιο σας...