Δύσκολα παιχνίδια για Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη

Δύσκολα παιχνίδια έχουν το Σάββατο Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ της υδατοσφαίρισης.

Δύσκολα παιχνίδια έχουν το Σάββατο Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ της υδατοσφαίρισης. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στον Πειραιά (19:30) την πρωτοπόρο Πριμόριε Ριέκα από την Κροατία, ενώ ο ΝΟΒ αντιμετωπίζει στο Μαυροβούνιο την Μπούντβα (19:00).

Οι δύο ελληνικές ομάδες, με καλή ψυχολογία από τις νίκες τους στα εγχώρια ντέρμπι των προηγούμενων ημερών, χρειάζονται θετικά αποτελέσματα, προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Με απολογισμό μέχρι τώρα μία νίκη και μία ήττα, ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με το φαβορί του ομίλου και μία από τις βασικότερες υποψήφιες για μία θέση στο φάιναλ-φορ. Η Πριμόριε Ριέκα διαθέτει στο ρόστερ της παίκτες παγκόσμιας κλάσης και μεγάλης εμπειρίας και έρχεται στον Πειραιά με στόχο το «3 στα 3», που θα της επιτρέψει να «κλειδώσει» σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ματς χωρίς άγχος (άλλωστε η Ευρώπη δεν αποτελεί φέτος πρωταρχικό στόχο για τους «ερυθρόλεκους») και ελπίζουν ότι, με τη βοήθεια του κόσμου που συμπαρίσταται στις προσπάθειές τους, θα καταφέρουν να αποσπάσουν κάτι θετικό από τους Κροάτες.

Από την πλευρά της, η Βουλιαγμένη ίσως παίζει στο Μαυροβούνιο το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση στους «8». Μετά από δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, η ομάδα του Τεό Λοράντου θέλει να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό από την Μπούντβα, ώστε να διατηρεί ρεαλιστικές ελπίδες για τη συνέχεια.

Στην έδρα που «λύγισε» πριν δύο εβδομάδες ο Ολυμπιακός (8-5), ο ΝΟΒ θα προσπαθήσει να εμφανίσει το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που τον έχει φέρει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι πρωταθλητές Μαυροβουνίου, παραμένουν ισχυροί (ιδιαίτερα στην έδρα τους), αλλά σε σχέση με πέρυσι έχουν αποδυναμωθεί και σε καμία περίπτωση δεν είναι ανίκητοι.

Η βαθμολογία του Α΄ ομίλου (σε 2 αγώνες): Πριμόριε Ριέκα 6, Μπούντβα 3, Ολυμπιακός 3, Βουλιαγμένη 0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.