ΜακΓκί: «Σπουδαία ευκαιρία για μένα ο Άρης»

Ο Γκάρι ΜακΓκί έφτασε στη Θεσσαλονίκη και τόνισε ότι περιμένει πως και πως να ξεκινήσει δουλειά με τους νέους του συμπαίκτες στον Άρη.

Ο Γκάρι ΜακΓκί έφτασε στη Θεσσαλονίκη και τόνισε ότι περιμένει πως και πως να ξεκινήσει δουλειά με τους νέους του συμπαίκτες στον Άρη. 

Ο Αμερικανός σέντερ χαρακτήρισε ευκαιρία για την καριέρα του τους «κιτρινόμαυρους», μίλησε για το ρόστερ και αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, στον Άρη και τη Θεσσαλονίκη. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και να καταφέρουμε να φέρουμε και πάλι τον ενθουσιασμό στην ομάδα, όπως πολλές νίκες. Περιμένω πως και πως να βρεθώ με τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή μου, ώστε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα έχει νοοτροπία νικητή», δήλωσε αρχικά κατά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη ο ΜακΓκί.

Για το ρόστερ:
«H ομάδα έκανε εξαιρετικές κινήσεις, γνωρίζω τα παιδιά, έχω μιλήσει και με τους προπονητές. Θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ και πάλι με τον Κάιζερ».

Για το τι τον έκανε να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Άρη: «Ήταν σπουδαία ευκαιρία για μένα ο Άρης, είναι ομάδα με ένθερμους φιλάθλους που τη στηρίζουν παντού, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρίσκομαι εδώ».

Για το γεμάτο Nick Gallis Hall: «Περιμένω να ζήσω κι εγώ την ατμόσφαιρα της έδρας μας όπως τη δημιουργούν οι οπαδοί μας και θέλω πολύ να τους ακούσω να μας υποστηρίζουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.