Πέρασε τέταρτος ο Ολυμπιακός

Στην τέταρτη θέση των ομάδων που έχουν τα περισσότερα πρωταθλήματα στις χώρες τους στην Ευρώπη, πέρασε ο Ολυμπιακός, μετά την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος.

Στην τέταρτη θέση των ομάδων που έχουν τα περισσότερα πρωταθλήματα στις χώρες τους στην Ευρώπη, πέρασε ο Ολυμπιακός, μετά την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» απέχουν πλέον τρία πρωταθλήματα από την τρίτη της σχετικής λίστας Σέλτικ, η οποία έχει 46. 

Στην κορυφή βρίσκεται η Ρέιντζερς με 54 τίτλους Σκωτίας, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Λίνφιλντ με 51 τίτλους Βορείου Ιρλανδίας. Στην παγκόσμια λίστα, πέρα από τις τρεις παραπάνω, οι Πενιαρόλ και Νασιονάλ Μοντεβιδέο έχουν επίσης περισσότερους τίτλους από τον Ολυμπιακό, καθώς η πρώτη έχει 47 πρωταθλήματος Ουρουγουάης και η δεύτερη 45.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τις 22 νίκες σε μια σεζόν στο πρωτάθλημα και θέλουν να σπάσουν το ρεκόρ που είχε ο Άρης από τη σεζόν 1978-1980 με 24 νίκες. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει και το ρεκόρ της ΑΕΚ με τις 28 νίκες σε ένα πρωτάθλημα, στις αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.