Επανεξετάζεται η ασφάλεια στο «Όλντ Τράφορντ»

Οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αναθεωρήσουν τα μέτρα ασφαλείας στο «Όλντ Τράφορντ», καθώς οπαδός στο ματς με τη Γιουβέντους «πέρασε» στο γήπεδο δύο παιδικά πιστόλια!

Οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αναθεωρήσουν τα μέτρα ασφαλείας στο «Όλντ Τράφορντ», καθώς οπαδός στο ματς με τη Γιουβέντους «πέρασε» στο γήπεδο δύο παιδικά πιστόλια!

Ο εν λόγω οπαδός, είχε εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο λίγο κατά την διάρκεια του πρόσφατου αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ και σε έρευνα που έγινε στην θέση του στο γήπεδο, βρέθηκε ένα σακίδιο που περιείχε δύο πλαστικά πιστόλια.

Οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ διεξάγουν έρευνα για το πώς το εν λόγω άτομο κατάφερε να εισέλθει στις κερκίδες χωρίς να γίνει έρευνα στο σακίδιό του, κάτι που υποτίθεται ότι είναι υποχρεωτικό. Μάλιστα, φίλαθλοι που φέρουν σακίδια και τσάντες μεγαλύτερου μεγέθους, υποχρεούνται να τα παραδίδουν στους ανθρώπους του γηπέδου προκειμένου να τα παραλάβουν αργότερα.

«Το να έχεις μαζί σου ένα παιδικό πλαστικό πιστόλι στο γήπεδο είναι μία ανεύθυνη πράξη. Ευτυχως, οι πράξεις του εισβολέα στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους δεν έβλαψαν κάποιον, ωστόσο η ασφάλεια του γηπέδου είναι άμεση προτεραιότητά μας και γι’ αυτό ξεκινήσαμε έρευνες».

Η Γιουνάιτεντ, συνεργάζεται με ανεξάρτητη εταιρία ασφάλειας που εδρεύει δίπλα στο γήπεδο. Τα τελευταία χρόνια στο «Όλντ Τράφορντ», έχουν λάβει χώρα διάφορα περιστατικά στα οποία διαπιστώθηκε ελλιπής τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Το 2016, παιχνίδι με τη Μπόρνμουθ διεκόπη και οι εξέδρες εκκενώθηκαν, όταν στις τουαλέτες του γηπέδου βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός, που αποδείχτηκε αργότερα ότι ήταν ψεύτικος και είχε ξεμείνει εκεί από άσκηση ασφαλείας. Τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς, δύο οπαδοί κοιμήθηκαν μέσα στο γήπεδο όταν αποσπάστηκαν από γκρουπ που έκανε ξενάγηση στους χώρους του, προκειμένου να παρακολουθήσουν ματς με την Άρσεναλ που διεξαγόταν την επόμενη μέρα. Πέρσι τον Ιούνιο, δύο εβδομάδες μετά την τρομοκρατική επίθεση στην Manchester Arena που κόστισε τη ζωή σε 22 άτομα, δύο άτομα κατάφεραν να εισέλθουν στους χώρου του γηπέδου σκαρφαλώνοντας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.