Παίρνει τα διπλάσια για τη φανέλα

Η ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται κοντά σε μια άκρως συμφέρουσα συμφωνία, για τις φανέλες της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία θα αυξήσει σημαντικά τα έσοδά της.

Η ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται κοντά σε μια άκρως συμφέρουσα συμφωνία, για τις φανέλες της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία θα αυξήσει σημαντικά τα έσοδά της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με την εταιρία «Capelli Sport», προκειμένου να προμηθεύεται από αυτή αθλητικό υλικό, για τα επόμενα πέντε χρόνια. Η αμερικανική εταιρία προσφέρει στην ΑΕΚ τρία εκατομμύρια ευρώ, για αυτό το χρονικό διάστημα. 

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας, Τζορτζ Άλτιρς, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας. Τα χρήματα που θα εισπράξει η ΑΕΚ θα είναι κλιμακωτά. Για τον πρώτο χρόνο προβλέπονται 500 χιλιάδες ευρώ. Την ίδια στιγμή, η Ένωση εισπράττει 250 χιλιάδες ευρώ ετησίως από τη Nike, η οποία τη ντύνει μέχρι σήμερα. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία των δυο πλευρών.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.