Αυλαία με ισοπαλία

Χόφενχαϊμ και Κολονία έμειναν στο 1-1 στο ματς που έκλεισε το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κόμπερ στο 33', αλλά δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά το «διπλό» επί της Βόλφσμπουργκ.

Χόφενχαϊμ και Κολονία έμειναν στο 1-1 στο ματς που έκλεισε το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κόμπερ στο 33′, αλλά δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά το «διπλό» επί της Βόλφσμπουργκ.
 
Ο «συνήθης ύποπτος», Λούκας Ποντόλσκι, ισοφάρισε στο 81′ για την Κολονία, η οποία κατάφερε να αποφύγει μια τέταρτη διαδοχική ήττα, που θα έκανε ακόμη χειρότερα τα πράγματα στη «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού.
 
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Στάρκε, Κόμπερ, Μπεκ, Τζόνσον, Βέστεργκααρντ, Βάις, Ρούντι, Βούκτσεβιτς, Ρομπέρτο Φιρμίνο (72′ Μλάπα), Μπάμπελ, Λάκιτς (59′ Σίπλοκ)
 
ΚΟΛΟΝΙΑ: Ρένζινγκ, Άιχνερ, Μπρέτσκο, Σερένο, Πέδρο Ζερομέλ, Λάνιγκ (67′ ΜακΚίνα), Πέσκο (85′ Ίσακ), Γιάγιαλο, Ρόσι (46′ Γιονγκ), Κλέμενς, Ποντόλσκι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.