Τελειώνει άμεσα του Μολέδο

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Ροντρίγκο Μολέδο στον Παναθηναϊκό, καθώς ο παίκτης αναμένεται στην Αθήνα για τις τελικές επαφές των δυο πλευρών.

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Ροντρίγκο Μολέδο στον Παναθηναϊκό, καθώς ο παίκτης αναμένεται στην Αθήνα για τις τελικές επαφές των δυο πλευρών. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει χρονική διάρκεια 1,5 έτους. 

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «πράσινους», οι οποίοι από την πλευρά τους έχουν έρθει σε συμφωνία με την Ιντερνασιονάλ, για την απόκτηση των δικαιωμάτων του. Η βραζιλιάνικη ομάδα θα παραχωρήσει ως ελεύθερο τον παίκτη, διατηρώντας ποσοστό μεταπώλησης, το οποίος θα φτάνει το 25%. 

Το μόνο ερωτηματικό για τους «πράσινους» είναι η αγωνιστική κατάσταση του παίκτη και το κατά πόσο έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που είχε στο γόνατο και το οποίο τον οδήγησε στο χειρουργείο το 2014. Αν το ιατρικό επιτελείο των «πράσινων» διαπιστώσει πρόβλημα, τότε η μετεγγραφή δε θα ολοκληρωθεί.

Για αυτό τον λόγο, οι «πράσινοι» έχουν ήδη μια λίστα με εναλλακτικές λύσεις, έτσι ώστε να προχωρήσουν άμεσα τις επαφές, σε περίπτωση «ναυαγίου» με τον Μολέδο. Στη συγκεκριμένη λίστα φέρεται να βρίσκεται και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.