«Μου θύμισε εκείνα τα χρόνια…» (video)

Ο Αλέξης Αλεξανδρής μίλησε στην κάμερα του Novasports για τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μίλαν και το «δέσιμο» των «ερυθρόλευκων» με τον κόσμο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Αλέξης Αλεξανδρής μίλησε στην κάμερα του Novasports για τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μίλαν και το «δέσιμο» των «ερυθρόλευκων» με τον κόσμο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Ναι, το περίμενα, ο Ολυμπιακός το έχει κάνει πολλές φορές μέσα στο Καραϊσκάκη, ειδικά με ακόμα μεγαλύτερες και πιο δυνατές ομάδες από αυτή της Μίλαν. Υπάρχει ένα δέσιμο με τον κόσμο όταν παίζει ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη που δεν μπορώ να το εξηγήσω με λόγια, πρέπει κάποιος να το ζήσει αυτό το πράγμα. Έχουν υποκλιθεί και χάσει εκεί πάρα πολλές μεγάλες ομάδες. Ο Ολυμπιακός μου θύμισε εκείνα τα χρόνια, που με οποιονδήποτε αντίπαλο παίζαμε εντός έδρας λέγαμε ότι μπορούμε να τον κερδίσουμε και αυτό το έκανε. Νομίζω ότι βοήθησε πάρα πολύ και ο κόσμος, ήταν πολύ ενωμένοι, η ομάδα έβγαζε μία ψυχή. Το δέσιμο αυτό ξεκινά από τον κόσμο, μεταδίδεται στους ποδοσφαιριστές και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που έγινε», είπε ο παλαίμαχος διεθνής στράικερ στον Γιώργο Αργυρόγλου. 

Όσον αφορά για το αν φοβήθηκε στο 2-1 της Μίλαν, δήλωσε: «Όλοι φοβούνται, αλλά ένα παιχνίδι δεν τελειώνει όταν κάτι σου πάει στραβά. Την ώρα που μείωσε η Μίλαν όλοι φοβούνται. Κόβονται τα πόδια ενός φιλάθλου που δεν ξέρει, μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο ποδοσφαιριστής είναι προετοιμασμένος γι’ αυτά, και για άσχημες και για καλές καταστάσεις. Απλά το θέμα είναι να προσπαθεί μέχρι και το τελευταίο λεπτό να πετύχει τον στόχο του. Ο στόχος ήταν να περάσει η ομάδα, ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε να κερδίσει με δύο γκολ διαφορά και έδειξε αυτόν τον χαρακτήρα που μου άρεσε και το πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή, το πίστευε ότι μπορεί να το καταφέρει και το κατάφερε».

Δείτε τις δηλώσεις του στο video του Novasports.gr.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.