«Ντούντα»: Το καλύτερο παιχνίδι μας

Ικανοποιημένος τόσο από την απόδοση των παικτών του, όσο και από την πρόκριση στους «16» της Ευρωλίγκα, ήταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος τόνισε ότι η αποψινή αναμέτρηση με την Καντού ήταν το καλύτερο φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Ικανοποιημένος τόσο από την απόδοση των παικτών του, όσο και από την πρόκριση στους «16» της Ευρωλίγκα, ήταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος τόνισε ότι η αποψινή αναμέτρηση με την Καντού ήταν το καλύτερο φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού.

«Μερικές ώρες μετά, από αυτά που είχαμε πει πριν το παιχνίδι και μπορώ να πω πως μας βγήκαν σε πολλά σημεία. Παίξαμε αρκετά πιεστική άμυνα, η οποία μας έδωσε τη μεγάλη μπορούμε να πούμε, νίκη. Ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε παίξει μέχρι τώρα εναντίον μία ομάδας όπως είναι η Καντού, που ήταν η μεγαλύτερη θετική έκπληξη όσον αφορά τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αυτό είπα και στον προπονητή της», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Όσον αφορά στην ανάλυση της… συνταγής που ακολούθησαν οι «ερυθρόλευκοι», είχε να πει ότι «καταφέραμε τους περιφερειακούς παίκτες της Καντού που βρίσκονταν σε καλή κατάσταση να σουτάρουν 5/26. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν παίκτη. Ο Μάντζαρης ήταν πολύ καλός στην άμυνα. Είχαμε καλό έλεγχο, τρέξαμε, πήραμε πόντους, από τους αιφνιδιασμό. Στην σχέση ασίστ λάθη που η Καντού ήταν καλύτερη από μας, τους αναγκάσαμε και ήταν αρνητικοί. Κερδίσαμε δίκαια και δείξαμε κάτι από τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας και. αύριο συνεχίζουμε».

Τέλος, ρωτήθηκε για το γεγονός ότι για πρώτη φορά στη φετινή Ευρωλίγκα η ομάδα του πήρε προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο δεκάλεπτο και το διατηρούσε σε κάθε περίοδο. Η απάντηση του ήταν πως «ναι όλα τα δεκάλεπτα τα κερδίσαμε. Είχαμε ένα καλό έλεγχο του παιχνιδιού. Δεν πιέζω για τη διαφορά πόντων, για μένα ήταν ο στόχος να προκριθούμε και τώρα, τι να πω. συγχαρητήρια στους παίκτες; Δεν τους είχα μιλήσει για τους στόχους, ο Ολυμπιακός πρέπει να πρωταγωνιστεί. Σίγουρα περιμένω καλύτερες μέρες. Πιστεύω αυτή η νίκη ανήκει στην πολύ καλή απόδοση που είχε η ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.