Η προίκα και η καμπάνα

Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι-οφ και το μεγάλο αουτσάιντερ για να τιμωρηθεί από την UEFA για τα χρέη του.

Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι-οφ και το μεγάλο αουτσάιντερ για να τιμωρηθεί από την UEFA για τα χρέη του. Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αναμένεται να γίνει γνωστή μέσα στην εβδομάδα.

Οι “πράσινοι” ευελπιστούν πως λόγω έντιμου βίου αλλά και επειδή έχουν καλύψει ένα μεγάλο μέρος των οφειλόμενων μέχρι τις 30/9/2011, θα πάρουν παράταση μέχρι τον Ιούνιο όσον αφορά στην τιμωρία τους  με ένα χρόνο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Και αυτό όμως δεν είναι βέβαιο… Με την προίκα των 4 βαθμών δύσκολα θα χάσουν την πρωτιά στα πλέι-οφ και την συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου, όπου θα έχουν ελπίδες γιά πρόκριση στους ομίλου δεδομένου ότι πιθανότατα θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών και στις δυο κληρώσεις.

Ο Παναθηναϊκός, μέχρι τώρα έχει τον τρίτο καλύτερο συντελεστή από τις 15 ομάδες που έχουν εξασφαλίσει συμμετοχή στα προκριματικά και για να παραμείνει εκεί, θα πρέπει να μην τερματίσουν: Δεύτερη στη Ρωσία η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τρίτη στη Γαλλία η Λιόν και τερματίσει στην τρίτη θέση στην Ισπανία η Βαλένθια!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.