Ανεβάζει ρυθμούς εν όψει ΠΑΟΚ

Η προετοιμασία της Ξάνθης συνεχίζεται εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 28η αγωνιστική στην Τούμπα. Ο Μίλαν Ράσταβατς δουλεύει αρκετά με τους ποδοσφαιριστές του ώστε να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ προκειμένου να εξασφαλίσει μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα με στόχο να πάρει θετικό αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει ψηλά στην βαθμολογία και σε θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Η προετοιμασία για την ακριτική ομάδα συνεχίζεται στο προπονητικό κέντρο  στα πηγάδια με τον προπονητή της ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς, να έχει προβλήματα να αντιμετωπίσει. Ο Χρήστος Λισγάρας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Πάμπλο Ντε Λούκας είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ οι υπόλοιποι είναι στην διάθεσή του. 

Ο Σέρβος προπονητής, έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην άμυνα και πως η ομάδα του θα καταφέρει να εξουδετερώσει τα ατού του ΠΑΟΚ, αλλά και πως θα καταφέρει να οργανώσει τις επιθέσεις από την στιγμή που θα έχει τη μπάλα στην κατοχή της. Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση, πριν το ματς της Κυριακής. Επίσης στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η βράβευση του Έρικ Γέντρισεκ που αναδείχθηκε κορυφαίος στις κατηγορίες MVP και Best Goal της προηγούμενης αγωνιστικής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.