Στην Ιταλία ο Λέτο!

Στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία για να επισκεφθεί ειδικό κέντρο, να εξεταστεί από εξειδικευμένο γιατρό, ώστε να διαπιστωθεί πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην ενεργό δράση, βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Λέτο!

Στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία για να επισκεφθεί ειδικό κέντρο, να εξεταστεί από εξειδικευμένο γιατρό, ώστε να διαπιστωθεί πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην ενεργό δράση βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Λέτο!

Το συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο ειδικεύεται σε αποκαταστάσεις τραυματισμών και σε συνεργασία με τον επικεφαλή του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού, θα προσπαθήσουν να βρουν το κατάλληλο πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου ο Λέτο να επιστρέψει όσον το δυνατόν γρηγορότερα στην ενεργό δράση.

Ο Αργεντινός συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο, θα απουσιάσει σίγουρα από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ ελάχιστες είναι οι πιθανότητες (θα χρειαστεί ένα θαύμα) να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Ο Λέτο επιχείρησε το Σάββατο να κάνει προπόνηση, αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις και τελικά αποφασίστηκε να πάει σε ειδικό γιατρό στο εξωτερικό για να δοθεί και μια δεύτερη γνώμη.


Την Τρίτη θα μεταβεί στο εξωτερικό για να συναντήσει τον «Σέμπα» και ο γιατρός του «τριφυλλιού» Παναγιώτης Κουλουμέντας, ο οποίος δεν πήγε από σήμερα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Το απόγευμα μάλιστα θα έχει σύσκεψη με τους γιατρούς στο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο έτσι ώστε να ενημερωθεί.

Μάλιστα όταν γίνει γνωστή στο ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού, η γνωμάτευση από τους εξειδικευμένους γιατρούς, αναμένεται να υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση από την “πράσινη” ΠΑΕ. 

Τέλος την Τετάρτη, εκτός απροόπτου, ο Αργεντίνος σταρ του “τριφυλλιού” θα επιστρέψει στη χώρα μας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.