Στη μοναξιά τους…

Τη νίκη, που θα την ανεβάσει στην 3η θέση, θα επιδιώξει η ΑΕΚ απόψε (19:30, Νοvasports-1) κόντρα στον ΟΦΗ στο άδειο από κόσμο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τη νίκη που θα την ανεβάσει στην 3η θέση θα επιδιώξει η ΑΕΚ απόψε (19:30, Νοvasports-1) κόντρα στον ΟΦΗ στο άδειο από κόσμο Ολυμπιακό Στάδιο. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της, που η Ένωση θα αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς να είναι τιμωρημένη.

Η ΠΑΕ δεν βρήκε χρήματα για να πληρώσει την Εφορία και έτσι δεν τυπώθηκαν εισιτήρια για τον αγώνα που είναι ο μοναδικός της 23ης αγωνιστικής ο οποίος θα διεξαχθεί σήμερα (όλοι οι άλλοι αναβλήθηκαν για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο σε ένδειξη διαμαρτυρίας της Λίγκας). 

Ο Νίκος Κωστένογλου έχει αρκετούς τραυματίες. Στην άμυνα τους Κοντοέ, Χέλγκασον, Μαυρουδή, Μπουγαΐδη με αποτέλεσμα να έχει διαθέσιμους μόνο τους Δέλλα, Μανωλά, στη μεσαία γραμμή τους  Χοσέ Κάρλος που βρίσκεται στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους και Κλωναρίδη που είναι ανέτοιμος. Τουλάχιστον επιστρέφουν οι Λαγός και Μάκος.

Αναλυτικά η αποστολή: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Καφές, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Φούντας.

Ο ΟΦΗ ο οποίος δεν βγάζει από το μυαλό του τα πλέι-οφ, έχει ηττηθεί 8 φορές στις 10 τελευταίες επισκέψεις του στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει τιμωρημένους τους Κάλαϊτζιτς και Καμπάνταη αλλά είναι σε θέση να παρατάξει αξιόμαχη 11αδα.

Αναλυτικά η αποστολή: Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Βερόν, Χόρχε Λόπεθ, Ζόρντι Λόπεθ, Σίσιτς, Βάντο, Πίτσος, Μπούρμπος, Ουκάρ, Μποντόρ, Μάντζιος, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Μονιάκης, Ζορμπάς και Παπουλής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.