Ριέρα: “Ιδανική λύση ο Καζίμ”

Ο Άλμπερτ Ριέρα έπλεξε το εγκώμιο του Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς με δηλώσεις που έκανε σε αθλητική εφημερίδα.

Ο Άλμπερτ Ριέρα έπλεξε το εγκώμιο του Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς με δηλώσεις που έκανε σε αθλητική εφημερίδα. «Διαθέτει σπουδαία τεχνική κατάρτιση, είναι ντριμπλέρ, ταχύτατος και μπορεί να βοηθήσει πολύ» είπε ο Ισπανός στον “Πρωταθλητή”.

Και πρόσθεσε: «Είναι εξαιρετικός παίκτης. Ο Ολυμπιακός προσθέτει στο ρόστερ του έναν πολύ δυνατό ποδοσφαιριστή με τεράστια ποιότητα. Μπορεί να προσφέρει πολλά αγωνιζόμενος σε αρκετές θέσεις της επίθεσης. Και δεξιά και αριστερά ακόμα και ως καθαρός επιθετικός μπορεί να παίξει. Στη Γαλατά κινείται στο δεξί άκρο της επίθεσης».

«Είναι παίκτης που συνδυάζει το θέαμα με την ουσία. Γνωρίζοντας και το πάθος του κόσμου θα τον χαρακτήριζα ιδανικό για τον Ολυμπιακό. Θα τον αγαπήσετε γιατί παίζει πάντα με πάθος και τα δίνει όλα. Τι θα προσφέρει στον Ολυμπιακό; Θα δώσει μεγάλη ποιότητα στο δεξί άκρο, θα διασπάσει άμυνες, θα δώσει πολλές τελικές και θα σκοράρει».

Αναφερόμενος στον χαρακτήρα του, ο Ριέρα είπε: «Δεν ξέρω τι λένε και τι έχει κάνει στη ζωή του ο Καζίμ, εγώ όμως συνάντησα εδώ ένα πολύ καλό παιδί. Ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα στην προπόνηση, πάντα δουλεύει σκληρά και είναι μια χαρά χαρακτήρας. Είμαστε λίγους μήνες μαζί, αλλά σε αυτό το διάστημα δεν διέκρινα ποτέ τίποτα αρνητικό πάνω του. Είμαι σίγουρος ότι και στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά και θα βγάζει στον αγωνιστικό χώρο όλη του την ποιότητα σαν ποδοσφαιριστής».

Αποκάλυψε δε ότι έχει μιλήσει μαζί του για τον Ολυμπιακό: «Με ρώτησε πολλά για την ομάδα, τους στόχους της, την Αθήνα. Του εξήγησα ότι φεύγει από μία μεγάλη ομάδα για να πάει σε μία εξίσου μεγάλη και πως η πίεση για την επίτευξη των στόχων θα είναι η ίδια. Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κατακτά κάθε χρόνο τον τίτλο και αυτό πρέπει να το ξέρει από την πρώτη στιγμή. Του είπα και για την λατρεία που θα ζήσει από τον κόσμο και πολλά ακόμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.