“7Χ7” με Γωνιάδη

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Πανθρακικός, ο οποίος επιβλήθηκε στο τέλος 1-0 της ΑΕΛ και παραμένει στο... κατόπι των πρωτοπόρων της Φούτμπολ Λιγκ, Πλατανιά και Βέροιας.

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Πανθρακικός, ο οποίος επιβλήθηκε στο τέλος 1-0 της ΑΕΛ και παραμένει στο… κατόπι των πρωτοπόρων της Φούτμπολ Λιγκ, Πλατανιά και Βέροιας. Αυτή ήταν η έβδομη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για την ομάδα της Κομοτηνής στο γήπεδό της και επετεύχθη μετά την έμπνευση του Σάββα Παντελίδη να περάσει στο ματς τον Γωνιάδη, ο οποίος σκόραρε στο 86′!

Στην αντίπερα όχθη, η Λάρισα, που ηττήθηκε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, έχασε κι άλλο έδαφος στην. κούρσα της ανόδου, καθώς απέχει έντεκα βαθμούς από την κορυφή και επτά από τον σημερινό του αντίπαλο.

Η ομάδα της Θράκης ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Πάντως, και οι δύο ομάδες έπαιξαν για τους τρεις βαθμούς και είχαν σημαντικές ευκαιρίες, που όμως δεν αξιοποιήθηκαν.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα έληγε δίχως γκολ, στο 86′ ο Μπαϊκαρά βρήκε τον Γωνιάδη, που είχε περάσει στο ματς μόλις επτά λεπτά νωρίτερα και εκείνος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρίου χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Βαγγελόπουλος, Μίνγκας, Πόνσε (79′ Γωνιάδης), Μουνάφο, Μπαλού, Στάθης, Κοντογουλίδης (46′ Σουλτανίδης).
ΑΕΛ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Κατσιαρός, Νεμπεγλέρας, Πότσι (90′ Γκονζάλες), Χασομέρης, Σιατραβάνης (66′ Βενετίδης), Σαϊτιώτης (72′ Χατζής), Καούνος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.