Ο Φάρος της ελπίδας

Το αν μετατραπεί η άμαξα σε... κολοκύθα λίγο μετά τις 19:30 της Κυριακής, είναι κάτι που ποσώς ενδιαφέρει τη φετινή «Σταχτοπούτα» του Κυπέλλου Ελλάδας, Φάρο Κερατσινίου.

Το αν μετατραπεί η άμαξα σε… κολοκύθα λίγο μετά τις 19:30 της Κυριακής, είναι κάτι που ποσώς ενδιαφέρει τη φετινή «Σταχτοπούτα» του Κυπέλλου Ελλάδας, Φάρο Κερατσινίου. 

Η ομάδα του Πειραιά, έχει πραγματοποιήσει παραμυθένια πορεία στο θεσμό και το μόνο σίγουρο είναι πως θα μπει χωρίς άγχος στο παρκέ του ΟΑΚΑ για το σπουδαίο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό. 

Είναι πρώτη φορά στα χρονικά που ομάδα της Α2 περνά έξι γύρους για να βρεθεί μέχρι το τέλος της διαδρομής, έχοντας μάλιστα αποκλείσει πέντε ομάδες της μεγάλης κατηγορίας!

Η αρχή έγινε κόντρα στο Παγκράτι, το οποίο αποτέλεσε εύκολη λεία για τους παίκτες του Ανδρέα Πολέμη, με το τελικό 79-57 να αποδεικνύει του λόγου το αληθές. 

Από εκεί και πέρα σειρά πήρε η Basket League! Αρχή κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, εμπόδιο που ξεπεράστηκε δύσκολα με 70-66, επιτρέποντας στο Φάρο να αγωνιστεί στη 2η αγωνιστική της Β’ φάσης. 

Εκεί ακολούθησε το Λαύριο, νεοφώτιστη ομάδα στη Basket League η οποία αποδείχθηκε εξαιρετικά εύκολη λεία (76-56). 

Τα πράγματα ολοένα και σοβάρευαν για την ομάδα του Κερατσινίου που και πάλι στο κλειστό της Ιχθυόσκαλας, υποχρέωσε και τα Τρίκαλα σε ήττα-αποκλεισμό με το εντυπωσιακό 82-67, αποτέλεσμα που έφερε τον Φάρο στα προημιτελικά!

Παίζοντας και πάλι εντός έδρας, η ομάδα του Πολέμη πήρε οριακή νίκη  με 61-59 απέναντι στην Κηφισιά έχοντας κάνει ήδη το χρέος της, με την πρόκριση στα ημιτελικά. 

Ο ΠΑΟΚ φάνταζε ως το απόλυτο φαβορί και έδειχνε πως θα βρεθεί σε τελικό για πρώτη φορά μετά το 1999, αλλά ο Φάρος είχε άλλα σχέδια. Με 69-65, οι Πειραιώτες «κούφαναν» τη μπασκετική Ελλάδα και κατάφεραν να γράψουν ιστορία ανεξαρτήτως αποτελέσματος φυσικά απέναντι στον κάτοχο του τροπαίου, Παναθηναϊκό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.