Τζέιμς: «Δεν ήθελα να γίνω Ουέμπερς»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς απάντησε για τα όσα έγιναν στην τελευταία φάση του πρώτου τελικού των play off του ΝΒΑ, όταν ο Τζέι Αρ Σμιθ καθυστέρησε και έχασε την ευκαιρία να οδηγήσει τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στη νίκη.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς απάντησε για τα όσα έγιναν στην τελευταία φάση του πρώτου τελικού των play off του ΝΒΑ, όταν ο Τζέι Αρ Σμιθ καθυστέρησε και έχασε την ευκαιρία να οδηγήσει τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στη νίκη. Ο «Βασιλιάς» τόνισε πως ήθελε να καλέσει τάιμ άουτ, όμως δεν ήταν σίγουρος αν οι «Καβς» είχαν στη διάθεσή τους, άλλο τάιμ άουτ. Επίσης, ο Τζέιμς τόνισε πως δεν ήθελε να γίνει κάτι ανάλογο με τον Κρις Ουέμπερ, όταν το 1993 είχε καλέσει τάιμ άουτ στον τελικό του NCAA, χωρίς να έχει το Μίσιγκαν άλλο δικαίωμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τιμωρηθεί η ομάδα του με τεχνική ποινή, το Νορθ Καρολάινα να βάλει τις βολές και να κερδίσει τον τίτλο.

Ο Τζέιμς δήλωσε αρχικά για τη συγκεκριμένη φάση: «Έγινε Viral έτσι; Αναθεματισμένες κάμερες. Δεν το είδα καθόλου. Ξέρετε πως δεν ασχολούμαι με τα social media κατά τη διάρκεια των πλέι οφ».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Στην πραγματικότητα προσπάθησα να καλέσω σε τάιμ άουτ. Δεν ήξερα αν είχα αρκετό χρόνο επειδή βρισκόμουν κάπως σε κατάσταση σοκ με ότι γινόταν εκείνες τις στιγμές. Πήγα στον πάγκο και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν ήταν “οκ, καλούσα τάιμ άουτ. Αλλά ευτυχώς, είμαι χαρούμενος γιατί αν δεν είχαμε διαθέσιμο τι θα γινόταν. Δεν ήθελα να επαναληφθεί το ίδιο περιστατικό με τον Κρις Ουέμπερ. Αν γινόταν αυτό, τότε θα έβαζαν τις βολές και θα χάναμε».

Τέλος, ο Τζέιμς υπογράμμισε: «Δεν με νοιάζει. Δεν με νοιάζει καθόλου. Βρισκόμαστε στους τελικούς. Εννοώ, πόσα παραπάνω θέλετε να κάνω για να ανυψώσω τους συμπαίκτες μου;».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.