Καβακάς: «Μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας με Πιερικό»

Στο βαθμό δυσκολίας που θα έχει το ματς απέναντι στον Πιερικό, αναφέρθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Πλατανιά, Τίμος Καβακάς.

Στο βαθμό δυσκολίας που θα έχει το ματς απέναντι στον Πιερικό, αναφέρθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Πλατανιά, Τίμος Καβακάς. Χαρακτήρισε το συγκρότημα της Κατερίνης πολύ έμπειρη ομάδα και κάλεσε τους παίκτες του να παίξουν αποφασισμένα έτσι ώστε να εξασφαλίσουν το αποτέλεσμα που επιδιώκουν. Ακόμα, ο Καβακάς ρωτήθηκε και για μεταγραφικά θέματα, τονίζοντας ότι ο Πλατανιάς βρίσκεται σε συζητήσεις με παίκτες με στόχο την περαιτέρω ενίσχυσή του.
«Την Κυριακή δίνουμε το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα μας. Πρόκειται για ματς που παρουσιάζει πολλές δυσκολίες. Ο Πιερικός είναι έμπειρη ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Βέβαια, η δυσκολία μεγαλώνει λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε αυτή την εβδομάδα και πόσο μάλλον αν συνεχιστούν. Θα πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι όπως ήμασταν την περασμένη Κυριακή γιατί έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα», τόνισε ο Καβακάς.
Και συνέχισε: «Ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγάλος γιατί θα παίξουμε με μία ομάδα η οποία γνωρίζει την κατηγορία και διαθέτει πολύ έμπειρα παιδιά, που παίζουν πολλά χρόνια στη Β’ Εθνική. Θα είναι δύσκολο το έργο μας γιατί και το γήπεδο, έτσι όπως πάει ο καιρός, θα μας δυσκολέψει πάρα πολύ, οπότε θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».
Αναφερόμενος στο «διαζύγιο» με τον Θεοδωρέλη είπε ότι «πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή και πολύ καλό χαρακτήρα. Συμμετείχε σε κάποια παιχνίδια. Το κριτήριο ήταν ότι δεν ήμουν ευχαριστημένος στο βαθμό που θα ήθελα σαν Καβακάς να βοηθήσει την ομάδα και νομίζω πως η καλύτερη λύση ήταν να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει την καριέρα του κάπου αλλού. Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία και ό,τι καλύτερο στη νέα ομάδα και στη νέα στέγη που θα βρει».
Σχετικά με τα δυνατά σημεία του Πιερικού τόνισε πως «όταν παίζεις με μία ομάδα, αυτό που κοιτάζεις είναι τα δυνατά αλλά και τα αδύνατά της σημεία. Εμείς προετοιμαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι, άσχετα με τη φιλοσοφία που μας διακρίνει, να περιορίσουμε τα όποια ατού ή τον τρόπο παιχνιδιού που χρησιμοποιεί η αντίπαλη ομάδα. Στο αμυντικό κομμάτι προσαρμοζόμαστε προς αυτό τον τομέα. Εννοείται ότι γνωρίζουμε ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύνατα σημεία του Πιερικού».
Και κατέληξε: «Η τακτική αλλάζει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Νομίζω ότι σε αρκετά παιχνίδια αλλάξαμε την τακτική μας και ειδικά σε παιχνίδια εκτός έδρας. Αυτό έχει να κάνει με τον χρόνο στον οποίο βρίσκεται το παιχνίδι ή ποιο είναι το αποτέλεσμα. Αν κυνηγάς το αποτέλεσμα ή έχεις το αποτέλεσμα, η ποιότητα της ομάδας την οποία αντιμετωπίζεις. Νομίζω ότι αυτοί είναι τρεις σημαντικοί παράγοντες να διαμορφώσεις αναλόγως την τακτική σου, να την αλλάξεις ή όχι. Εμείς με τη Βέροια αλλάξαμε την τακτική μας στο β’ ημίχρονο. Είχαμε το σκορ. Παίζαμε με μία ομάδα η οποία ήταν πάρα πολύ καλή και κοιτάξαμε να διασφαλίσουμε το παιχνίδι -και αυτό κάναμε. Τα παιδιά τα κατάφεραν σε πολύ μεγάλο βαθμό».
Από εκεί και πέρα, το τέλος της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Μπελεβέτη ανακοίνωσε η ΠΑΕ. «Η ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μπελεβέτη, που προέκυψε κοινή συναινέσει. Η ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ θέλει να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στην ομάδα μας, στο διάστημα που αγωνίστηκε και να του ευχηθεί ό,τι καλύτερο στην προσωπική και την επαγγελματική του ζωή», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.