Πήρε τη νίκη, αποχαιρέτισε τον Κόουλμαν

Με σκόρερ τον Δημήτρη Χασομέρη, η ΑΕΛ επιβλήθηκε 1-0 του Διαγόρα πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα και πέτυχε την τρίτη της διαδοχικη νίκη, που τη φέρνει πιο κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με σκόρερ τον Δημήτρη Χασομέρη, η ΑΕΛ επιβλήθηκε 1-0 του Διαγόρα πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα και πέτυχε την τρίτη της διαδοχικη νίκη, που τη φέρνει πιο κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Στο τέλος του αγώνα, ο τεχνικός Κρις Κόουλμαν αποθεώθηκε από τους φίλους της Λάρισας καθώς πήγε στο κέντρο του γηπέδου για να τους αποχαιρετίσει μιας και -ως γνωστόν- αποχωρεί από τον πάγκο. Κάποιοι από τους οργανωμένους προσπάθησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να του μιλήσουν αλλά απωθήθηκαν από τους ιδιωτικούς αστυνομικούς με συνέπεια να επικρατήσει ένταση, που σκίασε την όμορφη αυτή στιγμή.
Στα αξιοσημείωτα του ματς, η πρώτη φετινή εμφάνιση του προερχόμενου από τραυματισμό, Στέλιου Βενετίδη, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 78′ και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα.
Επίσης, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι όποτε οι παίκτες του Διαγόρα, που ως γνωστόν αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα, χρειάζονταν ιατρική βοήθεια, αυτήν την παρείχε το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΛ μιας και οι Ροδίτες δεν είχαν γιατρούς στην αποστολή τους!
Στα καθαρά αγωνιστικά, η ΑΕΛ επέβαλε από την αρχή το δικό της ρυθμό απέναντι σε μία φιλότιμη και μαχητική ομάδα που παρατάχθηκε με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς και προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Οι «βυσσινί» άσκησαν πίεση στην εστία του τερματοφύλακα Πονηρού και αφού έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Σαϊτιώτη (11′) και Τσιμπάμπα (14′), στο 23′ κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα. Ο Αραμπατζής έβγαλε ωραία μπαλιά από δεξιά στον Χασομέρη, ο οποίος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Μετά το γκολ, οι Ροδίτες υποχρεώθηκαν να βγουν από τα καρέ τους και να επιτεθούν. Μάλιστα, λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν στο 35′ όταν μετά από σέντρα του Χατζηκοσμά, ο Καρπαθάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο δεύτερο μέρος, η Λάρισα επιχείρησε να φτάσει σε δεύτερο τέρμα ώστε να «κλειδώσει» τη νίκη αλλά οι όποιες ευκαιρίες δημιούργησε, δεν μεταφράστηκαν σε γκολ. Πάντως, και οι Ροδίτες είχαν κάποιες καλές στιγμές.
Με το πέρασμα του χρόνου, όμως, η ανωτερότητα της ΑΕΛ ήταν σαφέστατα εμφανής. Οι «βυσσινί» έφτασαν πολλές φορές κοντά στο γκολ αλλά δεν το πέτυχαν ωστόσο κράτησαν άνετα το 1-0 και πήραν τους πολύτιμους πόντους.
ΑΕΛ (Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Κολοβέτσιος, Καλί, Κατσιαρός, Ααράμπ, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (78′ Βενετίδης), Σαϊτιώτης (69′ Βούζας), Τσιμπάμπα, Χασομέρης (91′ Καρανίκας).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Μιχάλης Τσιβρινής): Πονηρός, Μπακάλης, Λερογιάννης (80′ Χατζηπέτρος), Χατζηκοσμάς, Αυγενίκου, Ματεντζίδης, Επιφανής (75′ Ρούσσος), Τσίτσι, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος, Μπαούρης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.