Έρικσον: “Δεν είναι εύκολη η Σουηδία”

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον προειδοποίησε τους Άγγλους, πως η επικείμενη αναμέτρηση με τη Σουηδία στα προημιτελικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας δε θα είναι εύκολη.

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον προειδοποίησε τους Άγγλους, πως η επικείμενη αναμέτρηση με τη Σουηδία στα προημιτελικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας δε θα είναι εύκολη. Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στην αμυντική λειτουργία των Σκανδιναβών και αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της πατρίδας του από τα προκριματικά έως την τελική φάση του Μουντιάλ.

Ο Έρικσον δήλωσε αρχικά: «Το να σκοράρεις απέναντι στη Σουηδία είναι εξαιρετικά δύσκολο. Το έχουν αποδείξει αυτό πλέον πάρα πολλές φορές. Αν η Αγγλία νομίζει πως θα έχει ένα εύκολο ματς την Κυριακή, θα κάνει ένα μεγάλο λάθος. Πρόκειται να είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Στη συνέχεια, ο 70χρονος τεχνικός υπογράμμισε: «Η Αγγλία έχει τους παίκτες που σε ατομικό επίπεδο μπορούν να κάνουν το κάτι ιδιαίτερο. Ο Κέιν είναι ένας απ’ αυτούς, ο Στέρλινγκ επίσης, αλλά όταν λέω πως θα είναι δύσκολο το να νικήσουν τη Σουηδία είναι αλήθεια. Σε 180 λεπτά στα μπαράζ του Μουντιάλ, δεν μπόρεσε να τους βάλει γκολ η Ιταλία, και η Γερμανία τα κατάφερε με φάουλ στο τέλος». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.